iPhone X mAh

Als je de iPhone X refurbished aanschaft, wil je natuurlijk wil zeker weten dat je er de hele dag plezier van kunt hebben. Daarom vind je hieronder meer informatie over de batterij van de iPhone X.

iPhone X mAh

De iPhone X, die in 2017 uitkwam, bevatte een 2716 mAh-batterij. Apple gaf hierbij aan dat de telefoon twee uur langer meeging dan de iPhone 7.

Reviews waren lovenswaardig en na loop van tijd was de voornaamste conclusie:

hoewel de batterijduur van de iPhone X "niet mind-blowing is, het zeker een verbetering ten opzichte van de batterij van sommige eerdere iPhones. Van de tests die gedaan zijn door de grotere tech-partijen ging de iphone X gemiddeld zo’n 12 uur gemiddeld mee.

iPhone X draadloos opladen

De iPhone X refurbished is zowel bekabeld als draadloos op te laden. Nog sterker de iPhone X was eerste iPhone (samen met de iPhone 8 refurbished) die draadloos zijn op te laden. De glazen achterkant van de iPhone X zorgt niet alleen voor een hoogwaardige premium uitstraling, maar dus ook dat de batterij contact kan maken met Qi-opladers. Door de iPhone X refurbished op zo’n oplader te leggen, wordt er contact gemaakt en kan de iPhone worden opgeladen.

iphone x refurbished

Toekomstbestendig opladen

Dankzij de draadloos oplaad-techniek, zul je niet alleen klaar zijn voor de draadloze Qi-oplader, die je nog wel zelf dient aan te schaffen, maar daarnaast ben je ook klaar voor dat oplaadpunt in de trein of je auto.

iPhone X opladen

Gebruik de iPhone X oplader die je bij de bestelling krijgt. Daarnaast kun je letten op de certificering. MFI betekent Made For iPhone / iPad. Hierdoor weet je zeker dat de oplader ook de iPhone ondersteunt. Naast draadloos opladen kun je de iPhone X refurbished ook opladen met een normale kabel. Je kunt hierin ook kiezen voor een fast charger. Zo’n snellader laad de iPhone X namelijk binnen 30 minuten voor zo’n 50% op.

iphone x batterij

Conclusie batterij iPhone X

Kortom, de batterij van de iPhone X refurbished is zuinig en hierdoor efficiënt in gebruik. Dit betekent ook dat de iPhone X refurbished eenvoudig een hele dag meegaat. Let wel: het straffe OLED-beeldscherm verbruikt meer energie dan een LCD-beeldscherm.

Refurbished iPhone X

Bij ons vind je het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads. Zo is de iPhone X refurbished verkrijgbaar voor een schrikbarend scherpe prijs. Als je hem vandaag bestelt, heb je hem al de volgende werkdag in huis. Inclusief 2 jaar garantie en gratis nieuwe laadaccessoires.