Lengte iPhone X

Ben je van plan om de iPhone X refurbished te kopen? Dan ben je zeker en vast benieuwd naar de lengte van de iPhone X. Hieronder vind je alle afmetingen die ertoe doen. We kunnen alvast een tipje van de sluiter oplichten: ondanks de iPhone X refurbished over een groot 5.8 inch beeldscherm beschikt, is het toestel handzaam en compact.


Het Super Retina OLED beeldscherm van iPhone X heeft een smalle beeldverhouding, waardoor het compact is, maar nog steeds even scherp en levendig. Het biedt ook betere kijkhoeken voor wie zijn scherm met iemand anders wil delen of zijn telefoon bij weinig licht wil bekijken! Dankzij slimme technieken zoals True Tone haal je het beste uit iedere inch van de iPhone X refurbished.

Handzame iPhone

Hoe handzaam? De iPhone X refurbished is met zijn 5.8 inch zo’n 14.5 centimeter. Om precies te zijn is dit in millimeters: 143,6 × 70,9 × 7,7 mm. Daarbij is de iPhone X ook nog eens vrij licht. Met zijn 174 gram is dit bijvoorbeeld 50 gram lichter dan de iPhone 8 Plus, welke 202 gram weegt.

iPhone X Lengte

Size:

5.8 inches

Hoogte

14.36 cm

Breedte

7.09 cm

Diepte

0.77 cm

Gewicht

177 gram

Resolutie:

2436 x 1125 pixels, 19.5:9 ratio, 459 PPI

Technologie:

OLED

Scherm-tot-behuizing:

82.35 %

Helderheid:

625 cd/m2 (nit)

Extra’s:

HDR support, Pressure-sensitive, Oleophobic coating, Scratch-resistant glass, Ambient light sensor, Proximity sensor

lengte iphone x

Kortom, het scherm van de iPhone X refurbished is handzaam en compact, en daarbij kraakhelder. Dit alles komt jouw kijk- en gebruikservaring nog meer ten goede.

Refurbished iPhone X

Bij ons vind je het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads. Zo is de iPhone X refurbished verkrijgbaar voor een schrikbarend scherpe prijs. Als je hem vandaag bestelt, heb je hem al de volgende werkdag in huis. Inclusief 2 jaar garantie en gratis nieuwe laadaccessoires.