iPhone XS Max vs iPhone 11: dit zijn de verschillen

05 Februari 2024 - 3 min. read time
iPhone XS Max vs iPhone 11: dit zijn de verschillen

Wanneer we de iPhone XS Max refurbished vergelijken met de iPhone 11, duiken we in een fascinerende studie van hoe Apple zijn smartphone-lijn evolueert. De XS Max, geïntroduceerd in 2018, en de iPhone 11, gelanceerd in 2019, tonen significante verschillen in ontwerp, prestaties en camera-mogelijkheden. Laten we deze twee modellen eens nader bekijken.


De verschillen tussen de iPhone XS Max vs iPhone 11 kort samengevat

  • Ontwerp en display (OLED vs LCD)
  • Camera’s (Drie vs twee camera’s)
  • Prestaties (A13 vs A12 chip)

Ontwerp en display

De iPhone XS Max heeft een elegant ontwerp met roestvrijstalen randen en een glazen achterkant. Het beschikt over een indrukwekkend 6,5-inch Super Retina OLED-scherm, wat resulteert in levendige kleuren en diepe zwarttinten. In tegenstelling hiermee heeft de iPhone 11 een meer robuust aluminium en glazen ontwerp met een 6,1-inch Liquid Retina LCD-scherm. Hoewel het OLED-scherm van de XS Max een superieure kleurweergave en contrast biedt, levert het LCD-scherm van de iPhone 11 nog steeds een uitstekende beeldkwaliteit.

iPhone XS Max vs iPhone dit zijn de verschillen

Camera's iPhone XS Max vs iPhone 11

Een significant verschil tussen deze twee modellen is te vinden in hun camera-capaciteiten. De iPhone XS Max heeft een dubbele 12MP achtercamera setup, met een breedhoek- en telelens. Dit staat in schril contrast met de iPhone 11 die een dual 12MP systeem introduceert met een breedhoek- en ultragroothoeklens, wat meer veelzijdigheid biedt in het fotograferen van landschappen en grotere groepen. De nachtmodus en verbeterde Smart HDR op de iPhone 11 zijn aanzienlijke upgrades voor fotografie bij weinig licht.

Prestaties

Onder de motorkap vinden we bij de iPhone XS Max de A12 Bionic chip, terwijl de iPhone 11 wordt aangedreven door de nieuwere A13 Bionic chip. De A13 biedt betere prestaties, zowel in termen van verwerkingssnelheid als energie-efficiëntie, wat resulteert in een langere batterijduur. Beide toestellen draaien soepel, maar de A13-chip geeft de iPhone 11 een voorsprong in meer veeleisende taken zoals augmented reality en gaming.

Dit zijn de verschillen tussen de iPhone XS Max vs iPhone 11

Batterijduur en opladen iPhone XS Max vs iPhone 11

De iPhone 11 refurbished heeft een licht verbeterde batterijduur vergeleken met de XS Max, deels dankzij de efficiëntere A13 chip. Beide toestellen ondersteunen draadloos opladen en snelladen, hoewel een snellader niet standaard meegeleverd wordt.

Conclusie

De keuze tussen de iPhone XS Max en de iPhone 11 hangt grotendeels af van persoonlijke voorkeuren en prioriteiten. Voor liefhebbers van een OLED-scherm en een luxueuzer ontwerp is de XS Max een uitstekende keuze. Echter, voor degenen die waarde hechten aan een geavanceerd camerasysteem is de iPhone 11 een overtuigende optie. Beide toestellen blijven sterke spelers in de iPhone-lijn en tonen Apple's toewijding aan innovatie en kwaliteit.

Refurbished iPhone kopen

Twijfel je tussen de twee toestellen? Eén ding is in ieder geval zeker: beide iPhones zijn als refurbished iPhone bij ons te verkrijgen. Bestel vóór 22:30 uur, en het zal de volgende dag al bij je thuis worden bezorgd! Je ontvangt niet alleen een garantie van drie jaar, maar we voorzien je ook van gratis laadaccessoires bij je aankoop. Forza Refurbished controleert elk verkocht iPhone-toestel zorgvuldig op meer dan 50 verschillende aspecten, wat heeft geresulteerd in de toekenning van het Keurmerk Refurbished. Bovendien, door te kiezen voor een gereviseerd apparaat, draag je bij aan de vermindering van CO2-uitstoot.

vergelijking
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?