Wil je een losse iPhone kopen? Lees deze handige tips!

28 Augustus 2017 - 5 min read time
Wil je een losse iPhone kopen? Lees deze handige tips!

Ben je van plan om een iPhone zonder abonnement te kopen? Heel verstandig! Het kopen van een losse iPhone in combinatie met een sim only abonnement is vrijwel altijd de goedkoopste oplossing. Dit is helemaal het geval wanneer je kiest voor een refurbished iPhone van Forza Refurbished! In dit artikel geven we je een aantal tips voor het kopen van een losse iPhone.  

Waarom een refurbished iPhone als los toestel kopen?

Een refurbished iPhone kan tot wel 60% goedkoper zijn in vergelijking met een nieuwe iPhone. Bespaar veel geld en kies voor een refurbished iPhone van Forza Refurbished. Bij ons krijg je daarnaast ook nog eens standaard 36 maanden garantie (sinds 1 juni 2023), omdat we ontzettend zeker van de hoogwaardige kwaliteit van onze iPhones. Vind je het lastig om te bepalen welke Apple iPhone het beste bij je past? Hieronder lees je meer over het kiezen van de juiste iPhone.

Welke iPhone past het beste bij mij?

Het kiezen van een losse iPhone kan een lastige opgave zijn. Onder andere vanwege het grote aanbod aan iPhones. Om te kunnen bepalen welke losse iPhone het beste bij jou past, is het belangrijk om te weten wat voor soort gebruiker je bent. Wij maken onderscheid tussen drie soorten gebruikers:

1. Minder intensieve gebruiker

Maak je relatief weinig gebruik van een smartphone en bestaan je activiteiten voornamelijk uit het lezen van nieuwsberichten, bellen met vrienden of Whatsappen? Dan past de iPhone 5S of de iPhone 5C waarschijnlijk het best bij je. Bij Forza Refurbished is een iPhone 5C al verkrijgbaar vanaf € 154,95 en een iPhone 5S vanaf € 219,95. 

2. Regelmatige gebruiker

Gebruik je je iPhone regelmatig voor het checken van social media, het kijken van films of voor het spelen van games? Dan heb je behoefte aan meer werkgeheugen, een snellere processor en misschien ook wel een betere camera. In dit geval raden we je aan om eens naar de iPhone SE of de iPhone 6 te kijken.

3. Zeer actieve gebruiker

Ben je vrijwel de gehele dag door actief bezig met je smartphone en gebruik je deze ook voor zwaardere taken? Dan past de iPhone 6S of de grotere iPhone 6S Plus waarschijnlijk het beste bij jou. Het voordeel van een groter scherm is dat het ook makkelijker is om (onderweg) documenten te bewerken. Ideaal voor bijvoorbeeld de zakelijke gebruiker. Beide iPhones maken het ook mogelijk om haarscherpe foto’s en video’s te maken.

Tot slot

Het kiezen van een losse iPhone kan complex zijn, zeker als je nog niet precies weet waar je een iPhone voor gaat gebruiken. Bij Forza Refurbished hebben we een breed assortiment refurbished iPhones waardoor we voor ieder type gebruiker de juiste iPhone in huis hebben!

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?