Melding iPhone: batterij- of scherminformatie

25 Maart 2021 - read time
Melding iPhone: batterij- of scherminformatie

Als je een refurbished iPhone hebt, kunnen er weleens meldingen op je scherm verschijnen. Zo kan het ook zijn dat je meldingen over de batterij of het beeldscherm ontvangt. Wat is dit? En of het nodig is om actie te ondernemen lees je hier.

Het korte antwoord:

De melding die je ontvangt is slechts een loze waarschuwing. Ervaring leert ons dat de melding ook weer automatisch na 14 dagen* verdwijnt. Je hoeft niets te doen.

*De melding is 4 dagen zichtbaar op het toegangsscherm en 14 dagen in de instellingen-app.

melding refurbished iPhone

Vervangen batterij of beeldscherm

Iedere refurbished iPhone wordt uitvoerig door ons gecontroleerd. Dit wordt enerzijds gedaan door onze speciale software en anderzijds bewaken ervaren techniekers het proces van a tot z. Als er niet (volledig) marcherende onderdelen worden opgemerkt, gaan onze techniekers aan de slag met repareren.

Refurbished reparatie voorbeeld

Om te zorgen dat een batterij nog geruime tijd meegaat, kijken we onder meer naar de batterijcapaciteit van iedere iPhone of iPad. Blijkt de capaciteit onder de 85% te zijn? Dan vervangen wij de batterij voor een nieuwe. Om de batterij te vervangen gaan onze ervaren techniekers aan de slag met het device. Met chirurgische precisie gaan ze te werk om te zorgen dat alleen niet marcherende onderdelen worden vervangen en nieuwe onderdelen goed worden teruggeplaatst. Nadat de onderdelen zijn vervangen wordt het device weer op gepaste wijze afgesloten.

Vervolgens kan het zijn dat er een melding op jouw refurbished iPhone of iPad verschijnt. Dit komt dus logischerwijs omdat de software van de iPhone een verandering van de onderdelen registreert.

Loze waarschuwing

Kortom, de melding geeft aan dat een onderdeel is vervangen. Omdat Forza niet in staat is om aan te geven dat de software geen registratie maakt, zal de melding na reparatie worden getoond. Het is daarom goed om te weten dat jij je verder geen zorgen hoeft te maken, want de melding is slechts een loze waarschuwing. Het heeft geen enkele invloed op de prestaties van de accu, het beeldscherm of de iPhone. In tegendeel, er zitten dus net nieuwe onderdelen in. Wat een extra lange levensduur garandeerd!

Bij vragen staat onze servicedesk uiteraard voor je klaar

scherm melding iphone batterij
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?