5 redenen waarom je de iPhone X wilt hebben

5 redenen waarom je de iPhone X wilt hebben

Het is alweer tien jaar geleden dat Apple haar eerste iPhone introduceerde. Om deze mijlpaal te vieren, heeft Apple de iPhone X refurbished - in 2017 - gepresenteerd. Het is zonder meer één van de meest innoverende iPhones van de afgelopen jaren. En dit geldt niet alleen voor Apple, maar de gehele smartphonewereld heeft zijn lessen getrokken uit deze toekomstbepalende tiende Apple iPhone. In dit artikel lees je de vijf voornaamste redenen waarom mensen de iPhone X zo graag willen hebben.

iPhone X refurbished silver

1. Draadloos opladen

Net als de iPhone 8 (Plus) is ook de iPhone X refurbished draadloos oplaadbaar. Openbare voorzieningen, zoals de trein of bus, ondersteunen steeds vaker de mogelijkheid tot opladen met draadloze laders. Mocht je dus even geen lightning kabel bij de hand hebt, kun je veelal nog steeds je iPhone X opladen. Je kunt de iPhone X refurbished ook draadloos opladen vanaf je nachtkastje. Je dient hier alleen even een QI-lader voor aan te schaffen. 

iPhone X draadloos opladen

2. OLED-display

De tweede reden waarom je de iPhone X refurbished wilt hebben is vanwege het OLED-beeldscherm. De iPhone X is ook de eerste smartphone van Apple die beschikt over een OLED-display. Dit betekent echter niet dat Apple sindsdien iedere iPhone heeft uitgerust met zo'n duur scherm. Apple heeft er bijvoorbeeld bewust voor gekozen om instap-modellen met LCD uit te rusten. Het kleine boertje, de iPhone XR refurbished, maar ook de in 2020 uitgebrachte iPhone SE refurbished, beschikken over zo'n LCD i.p.v. OLED-beeldscherm. Deze nieuwe OLED-techniek zorgt ervoor dat kleuren nóg beter tot hun recht komen dan bij andere beeldschermen. Wil je meer weten over het verschil tussen de verschillende beeldschermen? Lees dan ook eens ons blog: ‘Wat is het verschil tussen LCD, OLED en Retina?

3. True Tone

Een nieuwe techniek, die we al eerder zagen bij iPads, is ‘True Tone’. De iPhone 8 (Plus) en de iPhone X refurbished zijn de eerste smartphones van Apple die beschikken over de True Tone-techniek. True Tone zorgt er voor dat het beeldscherm van je toestel automatisch meekleurt met het omgevingslicht. Als je bijvoorbeeld buiten in het felle zonlicht gaat stappen, zal het beeldscherm van de iPhone X zo meekleuren dat je toch goed zicht hebt. Dankzij True Tone zal ‘s Avonds het beeldscherm zo verkleuren dat het zelfs in het donker nog plezant is om naar je GSM te kijken.

4. Face ID

Het bekende ‘Touch ID’, ook wel ‘vingerafdrukscanner’ genoemd, is niet aanwezig bij de iPhone X. Met de iPhone X kun je simpelweg je GSM ontgrendelen door naar het toestel te kijken. Apple noemt deze techniek ‘Face ID’. Geen zorgen, Face ID is uiterst veilig. De kans dat iemand jouw iPhone X ontgrendelt met zijn of haar gezicht is één op de miljoen. Bij ‘Touch ID’ is dit één op de 50.000. Zowel in veiligheid als gebruik maakt Face ID dus een behoorlijk verschil.

Face ID iPhone X

5. Augmented Reality

Augmented Reality, afgekort ‘AR’ betekent vrij vertaald ‘toegevoegde realiteit’. Deze technologie zorgt ervoor dat de virtuele- en echte wereld met elkaar in verbinding worden gebracht. AR is een samensmelting van onze werkelijke wereld en de toevoeging van virtuele elementen. De krachtige specificaties van de iPhone X refurbished zijn uitermate geschikt voor deze techniek. Meer weten over de mogelijkheden van AR? Bekijk dan eens de onderstaande video.

Conclusie iPhone X refurbished

Dit baanbrekende toestel mag dan wel uit 2018 komen, maar inmiddels weten we dat Apple met de innovaties in deze smartphone al ver vooruit was. Er zijn iPhones die later zijn uitgebracht dan de iPhone X refurbished en toch beschikken over oudere schermtechniek of geen Face ID hebben. Dit geeft vooral aan hoezeer de iPhone X refurbished je ook vandaag de dag nog klaar maakt voor de toekomst.

iPhone X kopen zonder veel geld op te doen

Het kopen van een nieuwe iPhone X is een erg dure uitgave. Ben je niet van plan om onnodig veel geld op te doen? Dan kan een iPhone X refurbished wel eens dé telefoon voor jou zijn. In vergelijking met de originele nieuwprijs bespaar je tot wel honderden euro’s.

Daarbij ontvang je bij een Forza Refurbished iPhone X twee jaar garantie. Mocht er onverhoopt iets mankeren, dan staan onze service & repair medewerkers voor je klaar.

Je hebt keuze uit twee kleuren de iPhone X Space Grey, of de iPhone X Silver en 64GB of 256GB. Weet jij al welke het gaat worden?

true tone oled iphone x face id
← Vorige Volgende →