Verbeterde service: 3 jaar garantie bij Forza Refurbished

14 Juni 2023 - 3 minute read time
Verbeterde service: 3 jaar garantie bij Forza Refurbished

Forza Refurbished hanteert per 1 juni 2023 maar liefst 3 jaar garantie. In de Europese richtlijnen staat dat je wettelijk één jaar garantie op een product dient te krijgen. Bij Forza hanteerden wij altijd al drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) op al onze devices. We voegen er nu dus nog eens 12 maanden extra aan toe. Op alle devices zit dus nu een garantieperiode van drie jaar! Dit betekent nog meer zekerheid voor jou als koper.    


Wat houdt garantie bij Forza Refurbished in?

Forza neemt haar klanten heel serieus en streeft er dan ook naar dat de refurbished devices die wij leveren van uitstekende kwaliteit zijn. Bij Forza hebben wij sinds 1 juni 2023 het garantietermijn met één jaar verhoogd, en dat is niet voor niks. Wij hebben zo veel vertrouwen in onze refurbished devices en tegelijkertijd in onze techinische mensen die alle devices nakijken op meer dan 50 punten dat wij nu een garantietermijn van drie (!) jaar hanteren. Helaas komt het toch wel eens voor dat een device niet naar behoren werkt of dat er technische mankementen plaats vinden. Enkele voorbeelden van technische mankementen die wij kunnen repareren binnen de garantieperiode zijn bijvoorbeeld problemen met de microfoon/luidspreker, wifi- en netwerkverbinding of defecte knoppen op het device. We horen je al denken, maar hoe zit het met de vergoeding als mijn device toch niet gerepareerd kan worden? Wij vergoeden dan je aankoopbedrag of een deel daarvan. Meer weten? Lees dan hoe het proces van de garantie bij Forza Refurbished in zijn werk gaat.

Garantie bij Apple en overige resellers

Apple hanteert een andere garantietermijn dan Forza en andere bedrijven die Apple devices verkopen. Bij Apple zelf krijg je een garantietermijn van één jaar en dat is op een nieuw device. Bij andere bedrijven die refurbished Apple producten verkopen krijg je doorgaans een garantietermijn van twee jaar. De garantieperiode is bij andere verkopers dus minder dan bij Forza Refurbished.

Garantie op de batterij en accessoires

De batterij in een iPhone of iPad is natuurlijk erg belangrijk, je wil dat deze zo lang mogelijk meegaat en dat vinden wij bij Forza natuurlijk ook. Wij leveren onze iPhones en iPads met een minimale batterijcapaciteit van 85%, zo zijn wij ervan overtuigd dat jouw refurbished device gemakkelijk een hele dag zonder problemen mee kan gaan. Wanneer je toch problemen hiermee ondervindt kun je kijken hoe veel procent het batterijpercentage is, wanneer deze binnen twee jaar na aankoop onder de 70% duikt repareren wij deze kosteloos voor je.

 

Op al onze accessoires hanteren wij een wettelijke garantietermijn van één jaar. Wij nemen de kosten volledig op onze rekening wanneer er binnen 12 maanden een defect optreedt. Wij leveren onze accessoires uiteraard in topconditie af. Mocht een defect zijn ontstaan door eigen toedoen wordt dit niet uiteraard niet door ons vergoed.

Wat valt niet onder de garantie?

We hebben je nu vertelt wat wel onder de garantie valt, maar wat ook belangrijk is: wat valt er niet onder de garantie? Het is belangrijk om te weten dat schade als gevolg van eigen onzorgvuldigheid, zoals vallen, stoten of waterschade, niet gedekt wordt door onze garantie. Daarnaast vervalt de garantie ook als je ervoor kiest om je device te laten repareren door een externe partij of als er illegale software op geïnstalleerd wordt. We willen je graag behoeden voor eventuele teleurstellingen en daarom is het essentieel om deze aspecten in gedachten te houden. Meer weten over garantie? Lees dan hoe het proces van de garantie bij Forza Refurbished werkt.

Reparatie bij Forza

Is jouw gekochte device kapot en wil je weten of deze nog onder de garantie valt? Wij raden je dan aan om de klantenservice te contacteren. Zij zijn het beste in staat om al jouw vragen te beantwoorden. Wanneer zij je vertellen dat het device nog binnen de garantietermijn valt en het voldoet aan onze voorwaarden, kun je je device bij ons op de website aanmelden voor reparatie.

Refurbished kopen

Het grootste voordeel van een device kopen bij Forza Refurbished is de kwaliteit die wij hanteren. Door een garantietermijn van drie jaar te bieden geeft dat nog meer zekerheid voor jou als koper van een refurbished iPhone, refurbished iPad, refurbished MacBook of refurbished Apple Watch. Forza beschikt over het keurmerk Refurbished, wat inhoudt dat onze technici alle devices op minimaal 50 punten nakijken en je daardoor verzekertd bent van de beste refurbished aankoop. Wanneer je één van deze refurbished devices besteld op zondag of werkdagen vóór 22:30, heb jij het de volgende dag al in huis.

nieuws macbook iphone ipad apple watch
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?