5 redenen om de iPad 2020 te kopen

In het gelijknamige jaar is de meest populaire en reguliere Apple iPad aan de wereld gepresenteerd. De iPad 2020 wordt ook wel de 8ste generatie genoemd. Het is dan ook de achtste in de rij van een tal van succesvolle instapklare Apple iPads. De Apple iPad is ook refurbished verkrijgbaar bij Forza. En dat betekent dat de prijs nog aantrekkelijker is. Kortom, de iPad 2020 is refurbished een zeer goede tablet voor een behoorlijk vriendelijke prijs. We geven je hieronder 5 redenen waarom de iPad 2020 een slimme koop is.


iPad 2020 specs

Beeldscherm

10.2 inch

Processor

A12 Bionic

Kleuren

Goud, Spacegrey, Zilver

Generatie

Achtste generatie iPad, 2020

Gewoon een goede iPad

Ben je op zoek naar gewoon een goede iPad, zonder te veel geld op te doen? De iPad 2020 zit op het scherpst van de snede qua prijs en kwaliteit. Ben je van plan om te surfen op het internet, social media te gebruiken, notities te maken, of spelletjes spelen? De iPad 2020 zal alledaagse taken met gemak uitvoeren.

De iPad 2020 is weer iets sneller dan zijn voorganger uit 2019. Daarnaast is de tablet eenvoudig uit te breiden met de Smart Connecter. Hierdoor kun je moeiteloos accessoires zoals de Magic Keyboard erop aansluiten. Dit brengt ons op de top 5 redenen om de refurbished iPad 2020 aan te schaffen.

1. Smart connector

Met behulp kun je moeiteloos accessoires zoals de Magic Keyboard erop aansluiten. Naast dit handige keyboard van Apple, waarmee je jouw iPad 2020 omtovert tot een ware laptop, kun je het scherm gebruiken met de Apple Pencil van de 1e generatie. Let wel, ondanks alle toffe mogelijkheden, worden ze niet standaard bij de (refurbished) iPad 2020 geleverd. Je dient ze dan ook nog zelf aan te schaffen.

2. Groot 10.2 inch beeldscherm

De iPad 2020 is uitgerust met een groot 10.2 inch beeldscherm. Hierdoor komen films of spelletjes nog meer tot leven. Als je op zoek bent naar een kleiner scherm van kom je al snel uit bij de iPad Mini. Kies je liever voor een groter scherm dan is de 12.9 inch iPad Pro interessant. Met zijn 10.2 inch ligt de iPad 2020 dus precies tussen deze twee uiterste. Hierdoor is het een zeer geliefde tablet bij verschillende type gebruikers en voor verschillende taken.

3. Touch ID ontgrendelen

De iPad 2020 is voorzien van een Touch ID vingerafdrukscanner. Zo kun je al jouw gegevens en apps goed beveiligen, maar ook snel bereiken wanneer je ze nodig hebt. Je vindt de scanner aan de onderkant van het beeldscherm.

4. Verbeterde processor

De iPad 2020 is uitgerust met een A12 processor, welke gelijk is aan de chip die wordt gebruikt in de krachtige iPhone XR. De voorganger, iPad 2019, is uitgerust met dezelfde chip als is in de iPhone 7. Hierdoor heeft de iPad 2020 wel echt een streepje voor op zijn voorganger. Naast een krachtige chip voor voldoende rekenkracht heeft ook de CPU een boost gekregen waardoor de grafische prestaties ook flink zijn verbeterd. Daardoor is de iPad 2020 geschikt voor het spelen van games en zwaardere applicaties (zoals Augmented Reality). Is de iPad 2020 de grootste krachtpatser in het gamma refurbished iPads? Nee, het betreft niet de meest krachtige chip, maar voor alledaagse en soms wat bovengemiddeld zware (grafische) taken is de iPad 2020 je beste vriend.

5. De voordelige prijs

Eén van de voornaamste redenen om te kiezen voor iPad 2020 refurbished, is de voordelige prijs. De tablet is gemaakt voor een groter publiek. Hierdoor is er gekozen voor materialen die de prijs niet onnodig opvoeren. Deze lijn is na de iPad 2017, iPad 2018, iPad 2019 en nu dus met de iPad 2020 goed doorgevoerd.

Conclusie refurbished iPad 2020 

Kortom, de iPad 2020 is refurbished nog aantrekkelijker geprijsd. Hierdoor ontvang je een zeer schoon 10.2 beeldscherm, met opties voor straffe uitbreidingen zoals de Magic Keyboard en Apple Pencil 1. De tablet is goed voor alledaagse en bovengemiddeld zware taken. Je slaat al je gegevens en apps eenvoudig op en met je vingerafdruk kun je Touch ID ontgrendeling of vergrendeling toepassen. 

Als je ook een gewoon goede iPad wilt en zeker niet van plan bent om de hoofdprijs te betalen, dan is de ipad 2020 een echte aanrader. Als je de iPad 2020 vandaag bestelt heb je hem al de volgende werkdag in huis, inclusief gratis nieuwe laadaccessoires.