iPhone X inch 

iPhone X inch 

Als je de cijfers op papier zou bekijken, dan denk je waarschijnlijk al snel dat de iPhone X refurbished veel groter is dan de iPhone 8 Plus refurbished. De iPhone X beschikt namelijk over een zeer fraai 5.8 inch OLED beeldscherm. De iPhone 8 Plus daarentegen heeft een scherm van 5.5 inch. Echter, deze getallen kunnen nog wel eens bedrieglijk zijn.

Super Retina OLED scherm.

Het Super Retina OLED-display van iPhone X heeft een smallee beeldverhouding. Omdat er vrijwel geen randen rondom het scherm van de iPhone X refurbished zitten, heeft het alsnog een compact formaat.

iphone x inch

Compact en handzaam

Hoe compact? De iPhone X is met zijn 5.8 inch zo’n 14.5 centimeter. Om precies te zijn is dit in millimeters 143,6 × 70,9 × 7,7 mm. Daarbij is de iPhone X ook nog eens vrij licht. Met zijn 174 gram is dit bijvoorbeeld een ons lichter dan de iPhone 8 Plus, welke 202 gram weegt.

iPhone X inch

Size:

5.8 inches

Hoogte

14.36 cm

Breedte

7.09 cm

Diepte

0.77 cm

Gewicht

177 gram

Resolutie:

2436 x 1125 pixels, 19.5:9 ratio, 459 PPI

Technologie:

OLED-beeldscherm

Scherm-tot-behuizing:

82.35 %

Helderheid:

625 cd/m2 (nit)

Extra’s:

HDR support, Pressure-sensitive, Oleophobic coating, Scratch-resistant glass, Ambient light sensor, Proximity sensor

Conclusie iPhone X inch

De iPhone X heeft dus een groot scherm met zeer dunne randen. Doordat het scherm voorkant vullend is en vrijwel geen randen heeft, blijft de iPhone X refurbished erg handzaam en compact. Je hebt dus een groot scherm, zonder dat het toestel groot en log aanvoelt. Daarbij is er gebruik gemaakt van zeer premium materialen, waardoor de iPhone X niet alleen elegant oogt, maar ook hoogwaardig aanvoelt.

Kortom, zoek je een iPhone met de optimale kijk- en gebruikservaring? Dan is de iPhone X met zijn 5.8 inch een echte aanrader.

Refurbished iPhone X

Bij Forza Refurbished vind je het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads. Zo is de iPhone X refurbished verkrijgbaar voor een schrikbarend scherpe prijs. Als je hem vandaag bestelt, heb je hem al de volgende werkdag in huis. Inclusief 2 jaar garantie en gratis nieuwe laadaccessoires.

iphone x inch
← Vorige Volgende →