iPad Mini 5: wat maakt deze tablet uniek

28 September 2020 - 5 min read time
iPad Mini 5: wat maakt deze tablet uniek

iPad Mini 1 veroverde in 2012 met het 7.9-inch display de harten van menig tech-liefhebber. Inmiddels zijn er al meerdere versies uitgebracht van de iPad Mini. In dit blog lees je alles over de iPad Mini 5 en de verwachtingen van deze kleine, maar krachtige Apple-tablet.


Ontwerp iPad Mini 5

De vijfde 7.9-inch powertablet van Apple lijkt sterk op de voorgaande Mini-tablets van Apple. Als handzaamheid belangrijk voor je is, kom je al snel uit bij de iPad Mini-modellen. De iPad Mini 5 refurbished is één van de meest geavanceerde versies.

De Mini’s staan er bekend om dat ze zowel krachtig als compact zijn. Met de vijfde iPad Mini heeft Apple dit weer feilloos doorgevoerd. De iPad Mini 5 refurbished is namelijk veel meer dan de naam doet vermoeden, een kleine iPad. Het is een krachtige en slimme computer die je vanwege het compacte formaat eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen.

Qua specificaties komt de iPad Mini 5 refurbished overeen met de iPad Air 3. Met zijn 300 gram en 6.1 millimeters dikte, is de iPad Mini 5 een stuk compacter. De tablet beschikt over een 7.9 inch scherm met zo’n 3 miljoen pixels.

Dankzij de A12 Bionic chip beschik je over heel veel power. Zo kun je gemakkelijk video’s bewerken, schone presentaties maken en series streamen met een geweldige beeldkwaliteit.

Deze processor maakt de iPad zelfs zo slim, dat hij patronen herkent om vervolgens voorspellingen te doen en jouw gebruikservaring nog beter te maken.

De iPad Mini 5 is klein van stuk en toch ontzettend krachtig


iPad Mini 5 refurbished: krachtig, compact, voordelig

  • Compact 7.9 inch scherm;
  • Sterke A12-processor;
  • Te gebruiken met 1e Apple Pencil;
  • Brede kleurweergave P3, zoals de iPad Pro;
  • Veilig ontgrendelen met Touch ID;
  • Headphone jack aanwezig voor oordopjes/ koptelefoon
  • Refurbished is de iPad Mini 5 tot 60% voordeliger
  • Verkrijgbaar in de kleuren Space Grey, Silver & Gold
  • Met 64GB opslagruimte sla je bestanden en apps eenvoudig op
  • Keuze uit wifi only of wifi + 4G;

Slim beeldscherm van iPad Mini 5

ipad mini 5 nieuw

Het scherm van de iPad Mini 5 refurbished is dan wel compact, maar uiterst intelligent. Gebruik je de tablet bijvoorbeeld vaak in het donker of juist in helder licht? True Tone zorgt ervoor dat de witbalans en helderheid zo goed mogelijk zijn afgestemd op de omgeving waar jij je in bevindt. Dit is ideaal als je een boek prettig wilt lezen in bijvoorbeeld het park of een donkere kamer in huis.

Het scherm heeft een resolutie van 2.048 x 1.536 pixels en pixeldichtheid van 326 ppi. Daarbij is de technologie rondom het scherm heel krachtig. Denk aan de ondersteuning voor brede kleurweergave (P3) Hierdoor toont het scherm meer kleuren en hebben foto’s een grotere dynamische range. Alles ziet er kleurrijker uit. Omdat het scherm gelamineerd is, kun je de pixels bijna aanraken. Dit alles zorgt voor een optimale kijk- en gebruikservaring.


Apple Pencil Ondersteuning

Creatieve mensen kunnen hun hart ophalen bij de Apple Pencil. Hiermee maak je van de iPad Mini 5 refurbished een schets- of notitieboek. Digitaal tekenen en schetsen was nog nooit zo leuk.


Boek lezen op Mini5 ideaal

Vanwege het handzame formaat dat ongeveer overeenkomt met de afmetingen van een boek, is de iPad Mini 5 refurbished ook bij veel boekenlezers een zeer geliefde tablet. Daarbij is het wel zo fijn om te weten dat de tablet het boek ook buitenshuis prettig weergeeft. Dit is voor de iPad Mini 5 geen probleem. De helderheid van 500 nits, antireflectie-coating en True Tone-technologie maken het zeer aangenaam om boeken te lezen op deze tablet.


Refurbished iPad Mini 5

Een Forza Refurbished iPad is zorgvuldig nagekeken, waar nodig gerepareerd en professioneel opgekuist. Doordat een iPad een tweede leven krijgt dragen wij bij aan een duurzaam milieu. Daarbij is de iPad Mini 5 refurbished tot wel 60% voordeliger dan nieuw. Als gevolg van onze strenge kwaliteitscontroles ontvang je bij Forza Refurbished niet één maar zelf drie jaar garantie op het gehele toestel (sinds 1 juni 2023). Hierdoor is een keuze voor een refurbished iPad Mini 5 niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn een verstandige investering. De iPad Mini 5 wordt ook wel iPad Mini 2019 genoemd, als gevolg van het jaartal waarin Apple deze kleine krachtpatser heeft uitgebracht.

ipad mini 5
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?