iPhone 11 design

21 April 2021 - read time
iPhone 11 design

Net zoals de iPhone XR is ook de iPhone 11 voorzien van een gedetailleerd aluminium frame dat om een volledig glazen behuizing wordt gewikkeld. Met zijn 6.1 inch beeldscherm ligt de iPhone 11 in het midden van de twee andere modellen. De iPhone 11 Pro heeft een scherm van 5.8 inch en de iPhone 11 Pro Max van 6.5 inch.

Design iPhone 11

De iPhone 11 refurbished heeft een edge-to-edge-display met slanke randen en geen Home-knop. Voor het TrueDepth-camerasysteem vind je een inkeping aan de bovenkant van de iPhone 11 refurbished. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een LCD in plaats van een OLED beeldscherm, heeft de iPhone 11 iets dikkere randen dan de iPhone 11 Pro-modellen. Behalve de inkeping aan de bovenkant voor de Face ID-camera, de luidspreker en de omgevingslichtsensor, bestaat de voorzijde van de iPhone 11 vrijwel volledig uit beeldscherm.

Afmetingen iPhone 11

Zit je met de vragen als: hoe groot is de iPhone 11? of wat is de afmeting van de iPhone 11? Qua afmetingen is de iPhone 11 gelijk aan de vorige generatie, iPhone XR. Vergeleken met toestellen zoals de iPhone X, Xs en 11 Pro zijn deze modellen iets groter en zwaarder. De precieze hoogte, breedte dikte vind je hier:

  • 150,9 mm hoog
  • 75,7 mm breed
  • 8,3 mm dik
  • 194 gram licht

iPhone 11 afmetingen centimeter:

  • 15 centimeter hoog,
  • 7,5 cm breed,
  • 0,8 centimeter dik

Ontwerp dubbele camera

Aan de achterkant van de iPhone 11 zijn de belangrijkste ontwerpwijzigingen te zien. Dit zit hem vooral in het vernieuwde dubbele camerasysteem. Apple maakt gebruik van een nieuwe vierkante camerabult die in de rest van het toestel overloopt. De twee cameralenzen steken iets uit de achterkant van de iPhone, omdat de camera-elementen dikker zijn dan de rest van de iPhone. Het Apple-logo op de iPhone 11 is verplaatst ten opzichte van de vorige iPhone-modellen. Het is nu meer in het midden van het apparaat geplaatst in plaats van naar de top.

Duurzaam glas

Volgens Apple is de iPhone 11 gemaakt van het meest duurzame glas ooit in een smartphone, dus in theorie zou hij beter bestand moeten zijn tegen toevallige stoten en vallen. Daarnaast zorgt dit glas voor een chique uitstraling en mogelijkheden zoals draadloos opladen. Ondanks de behuizing stevig is en het design van de iPhone 11 refurbished tegen een stootje kan, raden we je altijd aan om een beschermhoes en screenprotector te gebruiken.

iPhone 11 kleuren

De iPhone 11 is verkrijgbaar in 6 unieke en schone kleuren. Lees alles over de kleuren van de iPhone 11: kleuren iPhone 11.

iphone 11

iPhone 11 design conclusie

Kortom, de iPhone 11 staat bol van de innovaties, vooruitstrevende technieken en specs die het dagelijks leven nog makkelijker en leuker maken. En dat alles is Apple gelukt voor een zeer vriendelijke prijs te vervaardigen. In 2019 was de iPhone XR de meest populaire iPhone wereldwijd en het is daarom ook meer dan logisch dat de iPhone 11 dit nog eens topt.

iPhone 11 kopen

Na al deze informatie kan het niet anders dan dat je staat te popelen om zelf aan de slag te gaan met de iPhone 11. Echter, als je er nog geen hebt is de eerste stap om een iPhone 11 moeten kopen. Gelukkig kan Forza je daar ook bij helpen. Eind 2020 hebben wij dit fenomenale toestel namelijk al refurbished aan ons assortiment kunnen toevoegen. Dit betekent niet alleen dat je bij Forza de iPhone 11 duurzaam kunt inkopen, maar ook nog eens stukken voordeliger én met garantie van maar liefst 3 jaar (sinds 1 juni 2023)! 

We beschikken over het grootste assortiment refurbished iPhones, waaronder de iPhone 11. Voor iedere wens of ieder budget wat wils: refurbished iPhones

iphone 11 design
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?