Afmetingen iPhone 11

20 April 2021 - read time
Afmetingen iPhone 11

De afmetingen van een iPhone zijn van belang bij het maken van een keuze. Daarom zoomen we in op de afmetingen van de iPhone 11 refurbished.

Afmetingen

iPhone 11

Lengte 150.9 mm
Breedte 75.7 mm
Dikte 8.3 mm
Schermdiagonaal in inch 6.1-inch
Schermdiagonaal in cm 15.25 cm
 

Met 6.1 inch het grootst

De iPhone 11 is het grootste toestel uit ons assortiment. Met 6.1 inch heb je een scherm die groot genoeg is om films of series op te kijken. Ook tijdens het spelen van games komt zo'n straf en groot scherm extra van pas. Een groot scherm garandeert dan ook een optimale kijkervaring. De gebruikservaring is natuurlijk volledig persoonlijk. Voor veel mensen is het bedienen van een groot scherm lastiger met één hand.

De iPhone 11 is 15 cm lang, 7.5 cm breed en 8 cm dik. De iPhone 11 heeft dus een behoorlijk formaat, zeker als je de iPhone 11 met de iPhone 11 Pro vergelijkt

Overzicht

Naast de kijkervaring tijdens films, series en games, zijn er nog meer voordelen van een groter scherm. Zo kun je al jouw apps op een overzichtelijke manier op het bureaublad plaatsen. Maar daarnaast kan het de leesbaarheid ook ten goede komen. Je hebt in ieder geval meer ruimte om de letters groot weer te geven.

Broekzak

Grote broekzakken komen van pas. Althans grote, zeg maar gerust diepe zakken. Bij ondiepe zakken kan het nog een uitdaging worden om de iPhone 11 er volledig in te krijgen.

Conclusie afmetingen iPhone 11

Zie jij het scherm van je iPhone het liefst zo groot mogelijk? Dan is de iPhone 11 met zijn 6.1 inch beeldscherm een genot om naar te kijken. Hierdoor komen bij de bediening wel twee handen van pas.

Refurbished iPhone

Benieuwd geworden naar meer refurbished iPhones? We beschikken over het grootste assortiment refurbished iPhones met Keurmerk Refurbished.

iphone 11 afmetingen
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?