iPhone 11 kleuren

De iPhone 11 is verkrijgbaar in maar liefst 6 (!) unieke kleuren. Zo komt de iPhone 11 zelfs in het pastel-paars. In september lanceerde Apple de iPhone 11 tegelijk met de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro. Er zijn een tal van leuke smaakjes om uit te kiezen, van traditioneel zwart tot wit tot pastelkleurig. Hieronder vind je alle kleuropties:

iphone 11 wit

iPhone 11 Wit

Natuurlijk mag de iPhone 11 White niet in het rijtje ontbreken. Uiteraard wordt de iPhone 11 geleverd in deze klassieke witte Apple tint. Hoewel deze kleur niet zo levendig of leuk is als de andere getoonde kleuren, is hij wel erg chic en modern en past hij hierdoor bij veel van je andere Apple-accessoires.

iPhone 11 Wit

iphone 11 zwart

iPhone 11 Zwart

Deze diepdonkere en meer generalistische optie, zwart, is de standaard smartphone-kleur waar de meeste mensen blij van worden. Bij twijfel, of als je voor iemand met een meer bescheiden smaak gaat shoppen, kies dan voor zwart. Je kunt het zien als het zwarte jurk, of dat zwarte jasje. De iPhone 11 Black past overal bij!

iPhone 11 Zwart

iphone 11 groen

iPhone 11 Groen

Groen is verreweg de meest hippe kleur in de iPhone 11 line-up. Het is wel echt een lichte pasteltint die waarschijnlijk goed past bij ieder voorjaarskledingstuk. Apple ging duidelijk voor een luchtige, frisse en zachte look, die zeker meer opbeurend dan zwart.

iPhone 11 Groen

iphone 11 geel

iPhone 11 Geel

Houd jij van kleur in je leven. Dan word je zeker en vast blij van deze vrolijke gele kleur. Dit is de ideale kleur voor de zonnige iPhone-liefhebber. Pas vanaf de iPhone 5C heeft Apple zijn budgetmodellen opgefleurd met fellere kleuren, en hoewel dit geel een beetje pastel is, is het nog steeds iets feller dan de andere iPhone 11-kleuren.

iPhone 11 Geel

iphone 11 paars

iPhone 11 Paars

Paars is een bijzondere kleurkeuze voor Apple. Vooral gezien het paars in deze tint erg licht en pastel is. Ben je iemand die de iPhone 11 liever in minder opvallende kleuren ziet? Dan is deze kleurtoon hetgeen je zeker eens kunt overwegen. Het is de laatste in de rij met pastelachtige kleurenschema's van de iPhone 11, en de eerste paarse Apple telefoon. Sommige noemen het ook wel lila of roze.

iPhone 11 Paars

iphone 11 rood

iPhone 11 rood

Houd jij wel van een opvallend kleurtje? Dan is de iPhone 11 met de officiële kleurnaam (PRODUCT)RED een echte aanrader. Meerdere groten fabrikanten brengen hun producten uit in deze dieprode kleur. Als collectief doneren ze vervolgens de opbrengst aan een goed doel.

iPhone 11 Rood

Refurbished iPhone 11

Welke kleur je ook kiest, als je de iPhone 11 refurbished bij Forza aanschaft bespaar je fors ten opzicht van de nieuwprijs. Daarnaast ontvang je de iPhone 11 refurbished inclusief gratis nieuwe laadaccessoires en twee jaar garantie.

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een refurbished iPhone. Kies je voor een iPhone van Forza Refurbished, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Bespaar tot 60% op de originele nieuwprijs van Apple-producten;
  • Forza’s iPhones worden op ruim 50 punten gecontroleerd door speciale software;
  • Ontvang bij aankoop twee jaar garantie op het toestel, óók op de accu;
  • Kies uit productcondities en bespaar hierdoor nóg meer in de beurs;
  • Ontevreden over de aankoop? Retour vrijblijvend tot 14 dagen na aankoop;
  • Help mee aan een duurzamer milieu door de hergebruik van iPhones

iPhone 11 kleuren bekijken