Camera iPhone X

Camera iPhone X

De lancering van de iPhone X refurbished, die de 10e verjaardag van iPhone markeert, was enorm belangrijk voor Apple. Hierdoor was het dus ook van cruciaal belang dat de cameraspecificaties en -prestaties fantastisch waren. En dat is meer dan gelukt. We vertellen je waarom.

Twee cameralenzen achterzijde

De refurbished iPhone X is uitgerust met een dubbele-cameraopstelling. Zo’n dubbele camera was op dat moment bekend van het zustermodel, de iPhone 8 Plus. Echter is de iPhone X wel behoorlijk verbeterd. De dubbele 12 megapixel-sensoren zorgen ervoor dat het camerasysteem genoeg info heeft voor de beste foto en video.

De eerste lens is een groothoek f/1.8-lens met optische beeldstabilisatie (OIS). De tweede camera is een telelens met een f/2.4-lens met bredere diafragma-opening en OIS (optische beeldstabilisatie).

Frontcamera iPhone X

Ook de 7 megapixel frontcamera heeft interessante upgrades waaronder de Face ID-technologieën voor selfie-fans, waaronder Portretmodus en bokeh-effecten.

selfiecamera iPhone x

Camera specificaties:

  1. 12 megapixel hoofdcamera met groothoek f/1.8 OIS lens
  2. 12 megapixel telefoto-camera met f/2.4 OIS-lens
  3. Autofocus met fasedetectie en aanraak-focus
  4. Quad LED true-tone flitser met langzame sync-modus
  5. Portretmodus met portretverlichting
  6. 4K-video @ 60 fps
  7. Selfie-camera van 7 Mp met f/2.2-objectief, gezichtsdetectie en portretmodus
camera iphone x

Professionele fotograaf

Met de iPhone X haal je de ware fotograaf in jezelf naar boven. Zo beschik je over verschillende effecten en instellingen die je foto’s en video’s naar een nog hoger plannen tillen. Zo kun je met de inval van licht spelen en het bokeh-effect toepassen bij portretfoto’s.

Automatisch slimme overgangen

Niet alles is te bepalen. Dit zou de iPhone X ook complexer hebben gemaakt dan menig spiegelreflexcamera. Daarentegen schakelt de iPhone X zelf van de groothoek naar de telelens enzovoort. Hiervoor gebruikt de iPhone X refurbished sensoren. Zo wordt het zowel voor de gemiddelde smartphone-gebruiker, als voor een hobbyfotograaf mogelijk om haarscherpe beelden te maken.

Conclusie Camera iPhone X

Kortom, de camera van de iPhone X refurbished is fenomenaal. De dubbele camera zorgt ervoor dat je zowel van dichtbij als veraf de schoonste foto’s trekt en zelfs video’s in 4K schiet. Naast de geweldige lenzen is de refurbished iPhone X uitgerust met de beste ondersteunende specs en effecten. Zo is er zowel optische als digitale zoom als optische beeldstabilisatie aanwezig.

iPhone X refurbished

Bij ons vind je het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads. Zo is de iPhone X refurbished verkrijgbaar voor een schrikbarend scherpe prijs. De iPhone X ontvang je inclusief 2 jaar garantie en gratis nieuwe laadaccessoires.

iphone x camera
← Vorige Volgende →