ChatGPT: nu ook in België als app voor de iPhone

09 Juni 2023 - 3 minute read time
ChatGPT: nu ook in België als app voor de iPhone

Iedereen is wel bekend met het fenomeen ChatGPT. In dit artikel vertellen we je meer over wat je met ChatGPT kan en hoe handig het kan zijn. Vanaf heden is de App van ChatGPT te downloaden in de App Store in België en dus voor alle IOS-gebruikers beschikbaar.


Wat is ChatGPT? 

In november 2022 werd ChatGPT uitgebracht op internet door het bedrijf Open AI. Vanaf dat moment ging het hard en werd ChatGPT binnen een mum van tijd een begrip. De vraag is natuurlijk: wat kan ChatGPT nu eigenlijk? Van het maken van een samenvatting tot het schrijven van een wetenschappelijk artikel, je kunt het ChatGPT allemaal vragen. Een voorbeeld kan zijn:
 
Kan je mij in 100 woorden vertellen waarom je een refurbished iPhone bij Forza Refurbished moet kopen?
 
Wat ChatGPT vervolgens gaat doen is allerlei informatie verzamelen van het internet. Deze Chatbot maakt dus content door middel van AI. Artificiële Intelligentie is kunstmatige intelligentie die zonder hulp van mensen gegenereerd wordt. Het antwoord op de gestelde vraag wordt dus compleet door een machine opgezocht en vervolgens, zoals gevraagd, in 100 woorden opgeleverd.

Tekst Chat GPT

Is er een App van ChatGPT?

Om maar gelijk op de vraag hierboven antwoord te geven: ja, er is in België een ChatGPT-app. Deze is sinds begin juni 2023 in de App Store gekomen voor iOS-gebruikers. Deze is vanaf heden te downloaden op de iPhone, iPad en Apple Watch. Wanneer je deze app download, moet je eerst een account aanmaken waarna je volledig toegang hebt tot ChatGPT.

Wat zijn de voordelen en nadelen van ChatGPT?

ChatGPT blijft natuurlijk een automatisch gegenereerd programma wat door enorme hoeveelheden data zoekt op het internet. Dit heeft hierdoor voor- en nadelen. De voordelen van ChatGPT zijn dat het snel door heel veel data kan zoeken en daarnaast ook unieke content kan schrijven, maar elk voordeel heeft zijn nadeel. Het nadeel van ChatGPT is dat er op het internet natuurlijk ook veel onwaarheden geschreven staan. Dit kan het programma nog niet optimaal filteren. Wel probeert ChatGPT de beste resultaten te gebruiken. Je moet hierdoor altijd nog nagaan of hetgeen wat ChatGPT je vertelt de waarheid is.

Met welke devices kan ik de ChatGPT-App gebruiken?

De ChatGPT app is op de iPhone, iPad en Apple Watch te gebruiken. De volgende iPhones zijn geschikt voor de app wanneer er iOS16.1 of nieuwer op is geïnstalleerd.
-       iPhone 8
-       iPhone 8 Plus
-       iPhone X
-       iPhone XS
-       iPhone XR
-       iPhone 11-serie
-       iPhone SE 2020
-       iPhone 12-serie
-       iPhone 13-serie
-       iPhone SE 2022
-       iPhone 14-serie
 
De volgende iPads zijn geschikt met de ChatGPT app waarbij iPadOS 16 op staat geïnstalleerd.
-       iPad Pro (2015) (12,9-inch)
-       iPad Pro (2016)  (9,7-inch)
-       iPad Pro (2017) (10,5-inch)
-       iPad (2017)
-       iPad (2018)
-       iPad Pro (2018) (12,9-inch)
-       iPad (2019)
-       iPad Air 3 (2019)
-       iPad Mini 5 (2019)
-       iPad (2020)
-       iPad Air 4 (2020)
-       iPad Pro (2020) (12,9-inch)
-       iPad (2021)
-       iPad Mini 6 (2021)
-       iPad Pro (2021) (11-inch)
-       iPad Pro (2021) 12,9-inch)
-       iPad Air 5 (2022)
-       iPad Pro (2022)
 
De volgende Apple Watches zijn geschikt voor het gebruik van de ChatGPT app waarbij WatchOS 9.4 of nieuwer op staat geïnstalleerd.
-       Apple Watch series-4
-       Apple Watch series-5
-       Apple Watch SE (2020)
-       Apple Watch series-6
-       Apple Watch series-7
-       Apple Watch SE (2022)
-       Apple Watch series-8
-       Apple Watch Ultra

Refurbished iPhone kopen 

Valt jouw device net buiten de vereiste softwareversie van de ChatGPT-App? Dit betekent dat jouw iPhone, iPad of Apple Watch aan het einde zit van de geboden software updates vanuit Apple. Overweeg je een nieuw toestel aan te schaffen, maar wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen? Dan kan Forza Refurbished je daar zeker bij helpen. Met het aanschaffen van een refurbished iPhone, refurbished iPad of een refurbished Apple Watch profiteer je niet alleen van een scherpe prijs, maar je draagt ook bij aan een beter milieu doordat de toestellen hierdoor een tweede leven krijgen. Forza Refurbished heeft het Keurmerk Refurbished, waardoor je zeker weet dat je kunt vertrouwen op de hoogst gestelde eisen. Het aankopen van een refurbished toestel is dus enorm betrouwbaar. Bestel jouw refurbished iPhone, iPad of Apple Watch op zon- en werkdagen voor 22.30 uur, dan heb jij deze de volgende werkdag in huis. Het grote voordeel is dat je geniet van een scherpe prijs en 3 jaar garantie.

nieuws iphone ipad chatgpt
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?