iPhone XS dual sim

21 April 2022 - read time
iPhone XS dual sim

iPhone XS refurbished is de eerste telefoon met dual sim. Hierdoor heb je met deze krachtpatser de mogelijkheid om twee simkaarten te gebruiken. Of dit voor jou ook handig is lees je in dit blogartikel.


iPhone XS dual sim

iPhone XS dual staat voor 2 sim iPhone XS, ofwel de iPhone XS refurbished heeft de mogelijkheid om met maar liefst 2 simkaarten te gebruiken. Dit kan handig zijn wanneer je hetzelfde toestel zowel zakelijk als privé wilt inzetten. Hierdoor hoef je niet privé te bellen met je zakelijke nummer en niet zakelijk met je privé-abonnement. Daarbij behoud je gewoon één krachtig toestel, waardoor je niet twee smartphones hoeft mee te dragen.

iPhone XS eSIM

De iPhone XS is de eerste (premium) Apple iPhone met eSIM. Dit betekent dat je een digitale simkaart van een mobiel abonnement kunt activeren, zonder dat je hier een fysieke simkaart voor nodig hebt. Zo’n fysieke nanosimkaart wordt daardoor overbodig en na wat instellingen heb je het gewenste abonnement al gekoppeld.


iphone xs esim

De iPhone XS dual sim is de grondlegger, maar voor de volledigheid: bij de iPhone 13-reeks kun je dual-sim gebruiken met twee actieve eSIM's of een nanosimkaart en een eSIM. De iPhone 12-modellen, iPhone 11-modellen, iPhone XS en iPhone XR zijn voorzien van dual-sim met een nanosimkaart en een eSIM.1.

 

Je kunt met een eSIM hetzelfde wat je gewend bent van een Nano SIM; van bellen tot internetten.

Welke iPhone XS simkaart

Dankzij de iPhone XS dual sim heeft dit toestel ook een simkaartslot aan de rechterzijkant van het toestel. Hierdoor kun je dus naast een digitale koppeling ook een fysieke kunststof nano simkaart gebruiken met de refurbished iPhone XS.

Refurbished iPhone XS kopen

Nu je alles weet van de iPhone XS dual sim ben je misschien benieuwd naar meer. Wil jij ook de mogelijkheid om een fysieke én digitale simkaart te koppelen aan dit krachtige maar slanke 5.8 inch premium toestel, met dubbele camera, een OLED-scherm en Face ID? Dan is dit je kans! Bij Forza vind je een refurbished iPhone voor ieder budget. Ondanks het feit dat de Apple iPhone XS niet meer door Apple zelf wordt aangeboden, is dit baanbrekende en (nog steeds zeer) krachtige toestel nog wél refurbished verkrijgbaar bij Forza. En dat betekent dat je tot wel 60% bespaart in de portemonnee en daarbij ook nog eens geniet van 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Mocht er dus onverhoopt iets gebeuren dan staan we voor je klaar. Als je de iPhone XS refurbished bij Forza bestelt op werkdagen en zondag, ontvang je hem al de volgende werkdag in huis inclusief gratis nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

iphone xs esim dual sim
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?