iPhone XS draadloos opladen

21 April 2022 - read time
iPhone XS draadloos opladen

Innovaties volgen zich bij Apple op de voet op. Ofwel, de technologie staat niet stil en de Apple iPhone wordt steeds beter. Dit geldt ook voor de batterij, efficiëntie en manier van opladen. Met een iPhone XS refurbished, hoef je dus iets minder vaak op te laden, dankzij de efficiënte A12 Bionic-chip.


En als jij je iPhone XS nu toch moet opladen, heb je de keuze uit maar liefst drie oplaadmethoden:

  • een standaard USB-lader
  • een draadloze Qi-lader
  • een snellaadadapter

iPhone XS-batterijspecificaties

Ongeacht hoe je de refurbished iPhone oplaadt, de iPhone XS batterij gaat bij de volgende gebruikstypen ongeveer het volgende aantal uren mee alvorens je weer dient op te laden:

  • Gesprekstijd (draadloos): tot 20 uur
  • Internetgebruik: tot 12 uur
  • Video afspelen (draadloos): tot 14 uur
  • Audio afspelen (draadloos): tot 60 uur
  • Snel oplaadbaar: tot 50% opladen in 30 minuten

Dat zijn dus de prestaties die je van de batterij van je iPhone XS kunt verwachten. Laten we nu eens kijken welke methoden je precies kunt gebruiken om hem op te laden, waaronder de iPhone XS draadloos opladen.

iphone xs wireless charging

iPhone XS draadloos opladen

Allereerst, naast draadloos kun je iPhone XS snelladen. Als je de snellaadvoorziening van jouw refurbished iPhone XS wilt gebruiken, dien je er een snellaadadapter van ten minste 18W bij te kopen. Ze zijn op erg veel locaties verkrijgbaar, maar als je er één van een ander merk hebt, zorg er dan voor dat deze compatibel is met de iPhone, ofwel Made For iPhone (MFI).

iphone xs oplader

iPhone XS Qi laden

Je kunt je iPhone XS draadloos opladen met elke Qi-oplader. Naast 'draadloos opladen' kun je de accessoires kennen aan de Engelse term iPhone XS wireless charging.

Specifieke stappen iPhone XS draadloos opladen

  • Sluit de oplader aan op het stopcontact of een andere geschikte energiebron. Gebruik de lichtnetadapter die bij het accessoire is meegeleverd of door de fabrikant wordt aanbevolen.
  • Leg de oplader op een vlak oppervlak.
  • Wanneer je start met de iPhone XS draadloos opladen, leg je de iPhone XS op de oplader, met het beeldscherm naar boven. Voor het beste resultaat plaats je de iPhone XS in het midden van de oplader of op de locatie die door de fabrikant wordt aanbevolen.
  • De iPhone begint met opladen enkele seconden nadat je het apparaat op de draadloze oplader hebt gelegd.
    • Mocht het niet lukken? Draadloos opladen kan worden verstoord door dikkere hoesjes, dus als je telefoon niet naar behoren oplaadt, kun je proberen je hoesje tijdelijk te verwijderen.

      Een Forza Refurbished iPhone XS ontvang je met gratis nieuwe laadaccessoires. Hiermee laad je de iPhone XS op de reguliere manier op. Een Qi-lader of snellaadadapter kun je dus zelf los aanschaffen, als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

      Zo verleng je de batterijduur van je iPhone XS

      Apple heeft het gemakkelijker gemaakt om de batterijconditie van je iPhone in de gaten te houden. Als je in het menu bij ‘Instellingen’ kijkt, ga je naar ‘Batterij’ om een gedetailleerd rapport over je batterijgebruik in te zien. Daarbij krijg je een overzicht met welke apps en functies het hoogste energieverbruik hebben.

      In het gedeelte Batterij-gezondheid zie je vervolgens hoe de batterij van je iPhone XS refurbished zich weerhoudt tijdens de levensduur van je telefoon. Daarbij heb je een ontzettend handige energiebesparingsmodus vermindert tijdelijk achtergrondactiviteiten zoals downloads en het ophalen van mail.

       

      Als je hebt gemerkt dat een app op de achtergrond energie verbruikt, is het misschien de moeite waard om die app uit te schakelen of te verwijderen. Het is ook de moeite waard om Bluetooth en Wi-Fi uit te schakelen als je ze niet gebruikt. Andere functies die veel stroom verbruiken, zijn locatiediensten en geanimeerde achtergronden.

      Zo nu weet je alles over de batterij en de iPhone XS draadloos opladen. Mocht je nog vragen hebben dan staat onze servicedesk op werkdagen tot 21.00 uur voor je klaar.

      iphone xs qi laden

      Refurbished iPhone XS kopen

      Wil jij ook zo’n schoon en handzaam 5.8 inch OLED-beeldscherm, met Face ID en snelle processor én de optie om draadloos op te laden? De iPhone XS is refurbished verkrijgbaar bij Forza, waardoor je geniet van een extra scherpe prijs én 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Als je de refurbished iPhone XS op werkdagen en zondag voor 22.30 uur bestelt, heb je jouw aanwinst al de volgende werkdag in huis, inclusief nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

       

opladen iphone xs draadloos opladen
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?