Alles over de iPhone 12 Mini afmeting

17 Mei 2023 - 3 minute read time
Alles over de iPhone 12 Mini afmeting

De iPhone 12 Mini is een smartphone die veel mensen aanspreekt vanwege zijn compacte formaat en krachtige prestaties. De iPhone 12 Mini afmeting is als volgt, 131,5 x 64,2 x 7,4 mm. Het toestel heeft een gewicht van slechts 135 gram, hiermee is deze telefoon de kleinste uit de iPhone 12-serie. Maar hoe verhouden deze afmetingen zich tot andere smartphones op de markt? Onderstaand bespreken we de iPhone 12 Mini afmetingen en waarom dit formaat zo populair is.  


Refurbished iPhone 12 Mini afmeting

De afmetingen van de Apple iPhone 12 Mini zijn 131,5 x 64,2 x 7,4 mm (lengte x breedte x dikte), wat hem kleiner maakt dan de andere telefoons in de iPhone 12-serie. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de iPhone 12 Mini gemakkelijk in de hand ligt en in je broekzak past. Het scherm van de iPhone 12 Mini heeft een grootte van 5,4 inch en een resolutie van 2340 x 1080 pixels, wat een helder en scherp beeld oplevert. De iPhone 12 Mini afmetingen maken het gemakkelijker om deze telefoon met één hand te bedienen. Dit kan vooral handig zijn als je onderweg bent en je andere hand bijvoorbeeld nodig hebt om iets vast te houden. Ook voor mensen met kleinere handen zijn de iPhone 12 mini afmetingen een goede optie, omdat de telefoon gemakkelijk vast te houden is. Het compacte formaat van de iPhone 12 Mini wordt vaak geprezen in reviews en door gebruikers. Door zijn kleine afmetingen past de telefoon gemakkelijk in elke zak en ligt hij prettig in de hand. Dit is een van de redenen waarom de iPhone 12 Mini afmeting zo populair is. 

iPhone 12 Mini sizeiPhone 12 Mini size

iPhone 12 Mini size

Hoewel de iPhone 12 Mini afmetingen kleiner zijn dan de andere telefoons in de iPhone 12-serie, heeft hij nog steeds veel te bieden. Zo beschikt de iPhone 12 Mini over een A14 Bionic-chip, dezelfde chip als in de andere telefoons van de serie, wat ervoor zorgt dat deze telefoon net zo krachtig is als zijn grotere broers. Ook beschikt de iPhone 12 Mini over 5G-connectiviteit, waardoor je supersnel kunt internetten en streamen. De grootte van de iPhone 12 Mini is een belangrijke reden waarom veel mensen voor deze telefoon kiezen. Het compacte formaat maakt de telefoon gemakkelijk mee te nemen en comfortabel in gebruik. Ook past de iPhone 12 Mini gemakkelijk in de zak van je broek of jas, waardoor je hem altijd bij de hand hebt.  Wil je alles weten over de verschillen tussen de iPhone 12 Mini en de iPhone 12? Lees dan alles over het verschil

Is de iPhone 12 Mini grootte voldoende?

Al met al is de iPhone 12 Mini een krachtige en populaire telefoon vanwege zijn compacte formaat en uitstekende prestaties. De iPhone 12 Mini afmetingen zijn een belangrijke factor in de populariteit van dit apparaat.

Refurbished iPhone 12 Mini kopen

Bij Forza Refurbished vind je het grootste gamma refurbished iPhones. Bevallen de refurbished iPhone 12 Mini afmetingen? Bij Forza koop je de iPhone 12 Mini refurbished zeer voordelig. Daarnaast krijg je drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en gratis laadaccessoires meegeleverd. Forza beschikt met trots op het keurmerk Refurbished, dus de technische kwaliteit van de toestellen is buitengewoon goed. Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld = morgen in huis!

iphone 12 mini afmetingen
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?