Alles over het iPhone 12 Mini scherm

19 Mei 2023 - 3 minute read time
Alles over het iPhone 12 Mini scherm

Het scherm van de refurbished iPhone 12 Mini is een indrukwekkend staaltje technologie. Het 5,4-inch Super Retina XDR-scherm is het kleinste scherm dat ooit in een iPhone is gebruikt, maar het biedt dezelfde kwaliteit en prestaties als zijn grotere broers en zussen.


Pixels; refurbished iPhone 12 Mini scherm

Natuurlijk is het niet alleen belangrijk om te kijken naar de Apple iPhone 12 Mini scherm maar ook naar de specificaties van het scherm van de iPhone 12 Mini, deze zijn als volgt:

  • 2340 x 1080 pixels
  • Pixeldichtheid van 476 pixels per inch
  • HDR weergave
  • Een breed scala aan kleuren en contrasten
  • Goede kwaliteit bij het bekijken van foto’s en video’s
iphone 12 mini screen size, klein maar fijniphone 12 mini screen size, klein maar fijn

Refurbished iPhone 12 Mini scherm: klein maar fijn 

De combinatie van het kleine formaat en het grote scherm van de Apple iPhone 12 Mini zorgt voor een uitstekend gebruiksgemak. Dankzij het compacte ontwerp van de telefoon is het gemakkelijk om de iPhone 12 Mini met één hand vast te houden en te bedienen, terwijl het iPhone 12 Mini scherm nog steeds voldoende ruimte biedt om comfortabel te browsen, lezen en kijken. 

Apple iPhone 12 Mini afmetingen

De afmetingen van het iPhone 12 Mini scherm is 5,4-inch, de telefoon maakt gebruik van een  Super Retina XDR-scherm en deze neemt bijna de hele voorkant van de iPhone 12 Mini in beslag, met smalle randen aan de boven- en onderkant van het scherm. Dit betekent dat je meer schermruimte hebt om te werken, zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak. Het iPhone 12 Mini scherm is ideaal voor al je dagelijkse taken.  Meer weten over het retina scherm, lees hier dan alles over het retina scherm. 

Apple iPhone 12 Mini: bediening met een hand

Door het Apple iPhone 12 Mini scherm kun je gemakkelijk alle functies van de telefoon met één hand bedienen, zoals het openen van apps, het typen van berichten en het maken van foto's. Dit komt omdat de belangrijkste bedieningsknoppen, zoals de homeknop en de volumeknoppen, allemaal gemakkelijk te bereiken zijn met je duim, zelfs als je de telefoon met één hand vasthoudt.

 

Met zijn opvallend grote scherm voor zijn formaat, biedt de iPhone 12 Mini screen size een uitstekende kijkervaring. Ter vergelijking is de iPhone SE 2020 ongeveer even groot maar heeft slechts een scherm van 4.7 inch. Het scherm is levendig en helder, met een hoge resolutie en een hoge pixeldichtheid. Of je nu video's bekijkt, foto's maakt of gewoon door je sociale media scrolt, het iPhone 12 Mini scherm biedt een geweldige gebruikerservaring. Kortom, de schermgrootte van de iPhone 12 Mini is een belangrijke factor die bijdraagt aan zijn gebruiksgemak en bruikbaarheid. Alles weten over de verschillende scherm mogelijkheden bij je refurbished iPhone? Bekijk dan hier een vergelijking tussen de verschillende iPhone schermen.

Refurbished iPhone 12 Mini kopen

Bevalt het iPhone 12 Mini scherm? Als je op zoek bent naar een iPhone 12 Mini, maar niet de volledige prijs wilt betalen, dan kan een refurbished iPhone 12 Mini een uitstekende optie zijn. Een refurbished iPhone 12 Mini is een gebruikte telefoon die is gereviseerd en opgeknapt, zodat deze er als nieuw uitziet en werkt. Een refurbished iPhone 12 Mini kan goedkoper zijn dan een nieuwe telefoon, maar biedt nog steeds dezelfde uitstekende prestaties en functies. Bovendien is het kopen van een refurbished iPhone ook een duurzamere optie, omdat het helpt om elektronisch afval te verminderen en de levensduur van bestaande apparaten te verlengen.

 

Bij Forza zijn al onze toestellen zijn van A tot Z gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast zijn onderdelen vervangen waar nodig. Dit verfijnde proces heeft ervoor gezorgd dat wij met trots over het keurmerk refurbished beschikken. Bij Forza geniet je daarnaast ook van maar liefst drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en gratis laadaccessoires. Wanneer je op zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur bestelt, heb je de refurbished iPhone 12 Mini de volgende dag al in huis. Wil je nog meer weten over de iPhone 12 Mini? Lees dan rustig de overige blogs hieronder!

scherm iphone 12 mini beeldscherm
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?