iPhone 12 Mini uitschakelen, starten of resetten

20 Mei 2023 - 3 read time
iPhone 12 Mini uitschakelen, starten of resetten

Je iPhone 12 Mini uitschakelen: Het uitzetten, starten of resetten van je iPhone 12 Mini kan een beetje verwarrend zijn als je niet bekend bent met de nieuwste functies van Apple. In dit artikel leggen we je uit hoe je, je iPhone 12 mini kunt uitschakelen, starten of resetten.


iPhone 12 Mini uitschakelen

Op de iPhone 12 Mini werkt de aan-/uitknop aan de rechterkant van het toestel ook als de knop om het toestel uit te schakelen. De iPhone 12 Mini uitschakelen: Houd de aan-/uitknop ingedrukt totdat de schuifknop "Zet uit" op het scherm verschijnt. Veeg de schuifknop naar rechts om de iPhone 12 Mini uit te schakelen.

iPhone 12 Mini starteniPhone 12 Mini starten

De iPhone 12 Mini starten

OLED-scherm: dé speciale techniek waarbij kleuren er nóg levendiger uitzien en waarbij zwart ook echt als zwart wordt weergegeven wat een totale must is voor iedere smartphone, waaronder deze refurbished iPhone 12 mini. Ook beschikt deze iPhone 12 mini refurbished over TrueTone wat ervoor zorgt dat de kleuren op jouw beeldscherm automatisch aangepast worden aan de omgeving.

iPhone 12 Mini uitschakelen werkt niet

OLED-scherm: dé speciale techniek waarbij kleuren er nóg levendiger uitzien en waarbij zwart ook echt als zwart wordt weergegeven wat een totale must is voor iedere smartphone, waaronder deze refurbished iPhone 12 Mini. Ook beschikt deze iPhone 12 Mini refurbished over TrueTone wat ervoor zorgt dat de kleuren op jouw beeldscherm automatisch aangepast worden aan de omgeving.

iPhone 12 Mini resetten

Als je problemen ondervindt met je Apple iPhone 12 Mini, zoals vastlopen, haperingen of dat je, je iPhone 12 Mini niet meer kunt uitschakelen, kan het resetten van het toestel helpen om deze problemen op te lossen. Volg deze stappen om de iPhone 12 Mini te resetten: Druk kort op de volume omhoog-knop. Druk kort op de volume omlaag-knop. Houd de aan-/uitknop ingedrukt totdat het Apple-logo op het scherm verschijnt. Wil je alles weten over het resetten van je refurbished iPhone? Meer weten over het resetten van je iPhone

 

Let op: het resetten van je iPhone 12 Mini kan leiden tot het verlies van gegevens die niet zijn opgeslagen. Zorg er daarom voor dat je een back-up hebt gemaakt voordat je de iPhone 12 Mini reset. Probeer om deze reden dus altijd als eerst of je de iPhone 12 Mini uitschakelen kan.

iPhone 12 Mini refurbished

Nu alles duidelijk is over de refurbished iPhone 12 Mini uitschakelen, opstarten en resetten kun je voor jezelf de conclusie trekken of een refurbished iPhone 12 Mini iets voor jou is. Een refurbished iPhone van Forza is op tientallen punten gecontroleerd door ervaren technici en professionele software. Hierdoor zijn de iPhone naar technische nieuwstaat teruggebracht. Daarnaast krijg je bij Forza drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) én gratis laadaccessoires meegeleverd. Op werkdagen óf zondag vóór 22:30 uur besteld heb je, je refurbished iPhone de volgende dag al in huis!

uitschakelen resetten opnieuw opstarten iphone 12 mini
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?