iPhone SE 2020 draadloos opladen

25 Augustus 2022 - read time
iPhone SE 2020 draadloos opladen

Als je de iPhone SE 2020 refurbished wilt opladen, heb je een aantal opties tot je beschikking. Je kunt de SE 2 via de bekende lightnigh-poort met een kabeltje (snel) opladen. Daarnaast beschik je ook over de mogelijkheid om dit handzame iPhone draadloos op te laden.


iPhone SE 2020 opladen

Je ontkomt er niet aan. Zeker als je jouw iPhone intensief gebruikt dien je hem ten minste eenmaal daags eens op te laden. De iPhone SE 2020 refurbished is op te laden op de volgende manier:

 

-       Via de lightning-poort met een reguliere lader

-       Met een snellader

-       Met een Qi lader (draadloos)

iPhone SE 2020 draadloos opladen

Het draadloos opladen van de iPhone, wordt mede mogelijk gemaakt door de glazen achterkant. Dit zorgt ervoor dat het toestel er mooi uitziet, maar dus ook dat de inductie-techniek draadloos opladen tot stand kan brengen.

iphone se 2020 magsafeiphone se 2020 magsafe

iPhone SE 2020 Qi laden

Als je op zoek gaat naar een lader voor draadloos opladen, houd er dan rekening mee dat het Qi-gecertificeerd is. Zo weet je zeker dat de iPhone SE 2020 batterij het beste wordt opgeladen en geen schade oploopt.

 

iPhone SE 2020 magSafe

Met MagSafe kun je draadloos opladen terwijl de lader magnetisch tegen de achterzijde van de iPhone “plakt”. Apple heeft deze techniek vanaf de iPhone 12 geïntroduceerd en is dus niet op de refurbished iPhone SE 2020 aanwezig.

iPhone SE refurbished

Nu je meer weet over de iPhone SE 2020 draadloos opladen, ben je vast benieuwd naar meer. Wil jij ook zo’n budgetvriendelijk en handzaam toestel, met Touch ID, een snelle A13 processor én de optie om draadloos op te laden? De iPhone SE 2020 is als refurbished iPhone verkrijgbaar bij Forza, waardoor je geniet van een extra scherpe prijs én 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Als je de iPhone SE refurbished op werkdagen en zondag voor 22.30 uur bestelt, heb je jouw aanwinst al de volgende werkdag in huis, inclusief nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

draadloos opladen
← Vorige Volgende →