Batterij iPhone SE 2020

25 Augustus 2022 - read time
Batterij iPhone SE 2020

De batterij van een iPhone, zorgt dat je de gehele dag van jouw toestel kunt genieten. Hierdoor is het een belangrijk onderdeel van het toestel. Als je van plan bent om de iPhone SE 2020 refurbished aan te schaffen, ben je dan ook zeker en vast benieuwd naar de batterijduur van dit handzame toestel. In dit artikel lees je daarom alles over het onderwerp ‘batterij iPhone SE 2020'.


Ultieme prijs en kwaliteit

Als je naar het complete plaatje kijkt, krijg je met de iPhone SE veel waar voor je geld. Het toestel zit namelijk op het scherpst van de snede van prijs en kwaliteit. Apple heeft de refurbished iPhone SE 2020 ook speciaal ontworpen als budgetvriendelijk model. Het ontwerp is hetzelfde als dat van de iPhone 8, maar daarnaast heeft Apple een aantal verbeteringen ten opzichte van de iPhone 8 doorgevoerd. Naast een aantrekkelijke prijs heeft de SE 2020 een fantastische batterijduur, een geweldige camera aan de achterkant, een snelle A13-processor en ondersteuning voor draadloos opladen. De SE is niet alleen een prachtige iPhone, maar dus ook één van de meest budgetvriendelijke telefoons die je refurbished bij Forza kunt kopen. Doordat de iPhone SE 2020 een verwachte ondersteuning heeft tot ongeveer 2026, is het weer een meer waardevolle investering dan bijvoorbeeld de iPhone 8.

iphone-se-2-batterijiphone-se-2-batterij

Batterij iPhone SE 2020

De batterij van de iPhone SE gaat langer mee dan die van de iPhone 8. Op de website van Apple staat dat de batterij van de iPhone SE 2 ongeveer even lang meegaat als die van de iPhone 8, maar in de praktijk blijkt de batterij veel langer mee te gaan. Dit heeft mede te maken met de nieuwere en efficiëntere A13 processor. Hoelang de batterij precies meegaat hangt natuurlijk af van het precieze gebruik.  

 

Batterijduur iPhone SE 2020

  • De iPhone SE 2020 refurbished heeft een batterij van 1821 mAh
  • Dit is goed voor 13 uur schermtijd
  • Of 40 uur luistertijd
  • De batterij is draadloos op te laden

De iPhone SE beschikt over draadloos opladen. Er is ook ondersteuning voor snelladen, waarmee de batterij in 30 minuten is opgeladen tot 50%. Je dient hier nog wel de benodigde 18-watt lader zelf voor aan te schaffen.

batterijduur-iphone-se-2020batterijduur-iphone-se-2020

Batterijtips iPhone SE 2020

Als je de batterij van de iPhone SE 2020 wilt sparen, kun je hem een handje helpen. Zo beschikt het toestel bijvoorbeeld over een energiebesparingsmodus. Hiermee worden taken op de achtergrond, zoals automatisch verversen, stopgezet. Daardoor wordt minder energie verbruikt, waardoor de batterij weer langer meegaat. Benieuwd naar nog meer batterijtips? Je leest ze in ons artikel: iPhone batterij loopt snel leeg.

 

iPhone SE refurbished kopen

Nu je meer weet over de batterij van de iPhone SE 2020, ben je vast benieuwd naar meer. Wil jij ook zo’n budgetvriendelijk en handzaam toestel, met Touch ID, een snelle A13 processor én draadloos opladen? De iPhone SE 2020 is als refurbished iPhone verkrijgbaar bij Forza, waardoor je geniet van een extra scherpe prijs én 2 jaar garantie. Als je de iPhone SE refurbished op werkdagen en zondag voor 22.30 uur bestelt, heb je jouw aanwinst al de volgende werkdag in huis, inclusief nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

batterij
← Vorige Volgende →