iPhone XS batterij

21 April 2022 - read time
iPhone XS batterij

De iPhone XS is een baanbrekend toestel, voorzien van een OLED-beeldscherm, Face ID-ontgrendeling en een dubbele camera. Het liefst gebruik je dit natuurlijk de gehele dag door, maar in hoeverre gaat batterij dan mee? In dit blogartikel lees je meer over de batterijcapaciteit, het vermogen, en de gebruikstijd van iPhone XS refurbished.


iPhone XS batterij capaciteit

  • Li-Ion 2658 mAh (10,13 Wh)
  • Opladen Snel opladen 15W, 50% in 30 min
  • USB Power Delivery 2.0
  • Qi draadloos opladen

Batterijpercentage iPhone XS

  • Tot 20 uur gesprekstijd
  • Tot 10 dagen stand-by-tijd
  • Tot 12 uur
  • Tot 14 uur video afspelen
  • Tot 60 uur audio afspelen

 

De levensduur van de batterij hangt samen met het netwerk, de signaalsterkte, de temperatuur, de functies en de gebruikte accessoires.

iphone xs batterij capaciteit

Batterij XS vergeleken

Apple heeft de refurbished iPhone XS voorzien van een 2.658 mAh batterij. In vergelijking tot zijn voorganger de iPhone X, is de capaciteit in mAh minder. Toch beschikt het toestel over ongeveer 2.2% minder capaciteit dan de 2.716 mAh batterij in de refurbished iPhone X. Ondanks dit zijn er voortdurende prestatie- en energieoptimalisaties, waardoor de iPhone XS tot 30 minuten langere batterijduur heeft dan de iPhone X per laadcyclus in voorziet.

 

Het budgetvriendelijke broertje van de X-Familie, de refurbished iPhone XR, heeft een batterijcapaciteit van 2.942 mAh, wat grofweg 8.3% groter is dan in de iPhone X en 10.6% groter dan in de iPhone XS refurbished.

 

Ondanks dat de iPhone XR een kleinere batterij heeft dan de iPhone XS Max, heeft het de langste batterijduur van alle iPhones ooit, volgens de technische specificaties van Apple. Een grote reden kan zijn dat de iPhone XR een 6.1-inch display heeft met een lagere resolutie. Minder pixels staat dan ook gelijk aan minder stroomverbruik.

 

Bij de refurbished iPhone XS beschik je wel over 4GB RAM, terwijl de refurbished iPhone XR 3GB aan werkgeheugen heeft. Ter vergelijking: de iPhone X en iPhone 8 Plus hebben 3GB RAM, en de iPhone 8 is uitgerust met 2GB RAM-werkgeheugen.

accu iphone xs

Refurbished iPhone XS

Nu je in algemene zin meer weet over de iPhone XS batterij, ben je ook vast benieuwd naar hoe de batterij van een Forza Refurbished iPhone XS is. Al onze batterijen hebben een batterijconditie van minimaal 85%. Dit is genoeg voor ten minste 2 jaar ongestoord gebruik. Bekijk het grootste gamma van de BENELUX, waar je altijd een refurbished iPhone of iPad vindt voor het gewenste budget. Bij Forza Refurbished ontvang je altijd 3 jaar garantie op het gehele toestel (sinds 1 juni 2023). Mocht er onverhoopt iets gebeuren dan staan we voor je klaar.

iphone xs batterij
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?