X XS

20 Oktober 2021 - read time
X XS

De iPhone XS is de krachtige opvolger van de iPhone X. Als jubileum-editie wist Apple met de iPhone X al de gehele smartphone-wereld te veranderen. Met de iPhone XS deed Apple daar nog een schepje bovenop. We begrijpen het dan ook maar al te goed dat jij je misschien afvraagt wat de verschillen zijn tussen deze twee krachtpatsers. Daarom in dit artikel meer over de verschillen iPhone X en XS


XS verkrijgbaar in Gold

De iPhone X refurbished is verkrijgbaar in slechts twee kleuren: Silver en Space Grey.

De iPhone XS refurbished behield deze twee tinten, maar voegde een derde kleuroptie toe: Gold.

De iPhone XS heeft een gloednieuwe, supersnelle chip.

De iPhone XS refurbished heeft Apple's nieuwere A12 Bionic-chip, die volgens Apple een "neurale engine van de volgende generatie" bevat. Hoe dan ook, het zou de snelheid en prestaties van de telefoon moeten verbeteren ten opzichte van de iPhone X refurbished.

Dat gezegd hebbende, is de refurbished iPhone X nog steeds een telefoon met hoge prestaties, ondanks het feit dat de chip een jaar oud is. Dat gezegd hebbende, is de iPhone X refurbished nog steeds een telefoon met hoge prestaties, ondanks het feit dat de chip iets ouder is

Opslagruimte iPhone X XS

De iPhone XS refurbished wordt geleverd in drie opslagopties: 64 GB, 256 GB en 512 GB.

De iPhone X refurbished is er daarentegen slechts in twee opties: 64 GB en 256 GB.

De iPhone XS is iets zwaarder dan de iPhone X

De iPhone X refurbished en de iPhone XS refurbished hebben exact dezelfde afmetingen. Maar de iPhone XS is net iets zwaarder dan de iPhone X - de iPhone X weegt 174 gram, terwijl de iPhone XS 177 gram weegt.

XS heeft geavanceerdere camera

Zowel de iPhone X refurbished als de iPhone XS refurbished hebben indrukwekkende camera's, maar de iPhone XS refurbished heeft een paar upgrades die hem geavanceerder maken dan het model van vorig jaar:

x xs

  • De iPhone XS refurbished wordt standaard geleverd met een meer geavanceerde portretmodus, die de mogelijkheid biedt om de hoeveelheid achtergrondonscherpte, of bokeh, in een afbeelding te regelen.
  • Bokeh zou er op de XS ook beter uit moeten zien.
  • Selfies in de portretmodus zijn verbeterd op de iPhone XS refurbished.
  • Foto's bij weinig licht zouden er beter uit moeten zien.
  • Actieopnames op de iPhone XS zouden beter moeten zijn dan op vorige telefoons, dankzij snellere sensoren, Smart HDR, en nul sluitervertraging.
  • De iPhone XS refurbished heeft ook een functie genaamd Smart HDR, waarmee automatisch de beste delen van afzonderlijke belichtingen tot één foto worden samengevoegd.
  • Wat video betreft, heeft Apple stereo-opnamen toegevoegd en een groter dynamisch bereik voor video's tot 30 frames per seconde.

X XS opladen

Batterijduur iPhone X XS

Apple heeft niet specifiek gezegd hoeveel accuduur je met de iPhone XS refurbished krijgt, alleen dat hij 30 minuten langer meegaat dan de iPhone X refurbished. Daarentegen zegt Apple dat de iPhone X refurbished twee uur langer meegaat dan de iPhone 7. Hoe dan ook, je zou met beide toestellen een geweldige batterijduur moeten krijgen.

X XS: veel overeenkomsten

De iPhone X refurbished en de iPhone XS refurbished delen veel identieke kwaliteiten: draadloos opladen, een prachtig OLED-beeldscherm, Face ID, een premium uitstraling en de mogelijkheid om de nieuwste iPhone-software te downloaden. Let wel de iPhone XS refurbished zal na verwachting iets langer worden ondersteund met iOS updates. 

Ze werden ook voor dezelfde prijs uitgebracht namelijk: 1159 euro.

x xs oled

Apple stopte met de iPhone X toen het de iPhone XS introduceerde, wat betekent dat je geen nieuwe iPhone X of (inmiddels) XS meer kunt kopen via Apple. Je kunt de iPhone X of XS nog wel refurbished verkrijgen. En dat betekent bij Forza refurbished 1) een veel scherpere prijs én 2) een zeer goede service en garantieregeling. Hierdoor ben je ook op termijn verzekerd van een toptoestel. Nu je meer weet van de verschillen iPhone X en XS, ben je vast benieuwd naar hoe je zo'n toestel zelf kunt bemachtigen. Hieronder meer over het kopen van de iPhone X of iPhone XS

Refurbished iPhone X of XS kopen

Bij Forza vind je het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads, waaronder de iPhone X en XS. Ben je ook verliefd geworden op de baanbrekende iPhone X refurbished of de uitgebreidere iPhone XS refurbished? Als je hem vandaag bestelt, ontvang je hem al de volgende werkdag in huis. 

verschillen iphone xs iphone x
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?