6 onmisbare accessoires voor jouw refurbished MacBook

19 Augustus 2019 - 5 min read time
6 onmisbare accessoires voor jouw refurbished MacBook

Gefeliciteerd, je hebt nét een nieuwe (of refurbished) MacBook gekocht en bent helemaal klaar voor na de zomer. Tenminste, als je voorzien bent van de juiste laptopaccessoires. Wil je goed voorbereid starten met je studie of job? Wij hebben 6 onmisbare accessoires voor jouw MacBook op een rij gezet.

1. Externe harde schijf

Hoewel de straffe hardware van Apple tegen een stootje kan, is geen laptop onverwoestbaar. Mocht het toestel niet meer marcheren, dan wil je dat je gegevens en documenten veilig zijn. Hiervoor heeft Apple de handige applicatie ‘Time Machine' ontwikkeld. Deze functie maakt automatisch een back-up van je laptop, zodat je jouw belangrijke bestanden nooit kwijtraakt. Om gebruik te maken van Time Machine is er nood aan een externe opslag. Daarom is een externe harde schijf (of SSD) onmisbaar bij een refurbished MacBook.

2. AZERTY cover

Alle refurbished MacBooks van Forza zijn uitgerust met een QWERTY-toetsenbordindeling. Toch maakt een groot deel van Franstalig België gebruik van de AZERTY-indeling. Daar heeft Forza iets op gevonden, namelijk een siliconen toetsenbordcover. Dit matje plaats je eenvoudig over de MacBook toetsen om zo de indeling te veranderen. Bovendien beschermt de cover óók tegen vuil in het keyboard. Meer weten over de AZERTY-cover van Forza? Lees dan onze handleiding.

3. USB dongel


usb dongel

Maak je gebruik van een recente MacBook Pro of MacBook Air? Dan kan het voorkomen dat je een aansluitmogelijkheid tekort komt. Voor het aansluiten van een monitor via HDMI bijvoorbeeld, of bij het verbinden met een projector. Gelukkig zijn er tal van USB dongels beschikbaar voor jouw refurbished MacBook. Hiermee sluit je probleemloos verschillende devices aan, hetgeen deze accessoire onmisbaar maakt.

4. Logitech toetsenbord K780

Wie zijn MacBook gebruikt als vaste computer zal ongetwijfeld gebruik (willen) maken van een extern toetsenbord. De Logitech K780 is een slim alternatief dat óók nog eens geschikt is voor meerdere apparaten. In de geïntegreerde rubberen houder kun je een GSM en/of tablet plaatsen en met de multi-device knoppen wissel je eenvoudig tussen de apparaten. Dit toetsenbord is met name geschikt voor gebruikers die effectiever willen werken.

5. Apple Magic Trackpad 2

Naast een extern toetsenbord mag óók een computermuis niet ontbreken bij een vaste laptop-opstelling. Maar wat als je juist verzot bent op het Trackpad van je MacBook? De Magic Trackpad 2 is een los apparaat van Apple en is eenvoudig te koppelen aan iedere MacBook. Dit alternatief voor de Magic Mouse heeft een ingebouwde oplaadbare batterij, druksensoren en een soepele muisbesturing, zoals je gewend bent van Apple.

6. Clip-on case

Wie wél graag zijn of haar MacBook meeneemt onderweg dient de laptop goed te beschermen tegen val- of stootschade. Maar met een sleeve is je laptop tijdens gebruik nooit écht veilig. Kies daarom voor een duurzame clip-on case van Forza Refurbished. Deze beschermd zowel de achterkant van het beeldscherm als de voet van het toestel. Een clip-on case is dus onmisbaar voor elke student of reizende medewerker.

 

macbook
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?