MFI-laadaccessoires standaard meegeleverd

Bij aanschaf van een refurbished iPhone en iPad krijg je gratis oplaadaccessoires meegeleverd. Deze accessoires zijn MFi-gecertificeerd en dus veilig in gebruik én van goede kwaliteit. Wat houdt MFi in en waarom zijn oplaadaccessoires afkomstig uit dit licentieprogramma zo belangrijk voor jouw device?


Made For iPhone | iPad | iPod

MFi is een afkorting en staat voor 'Made For iPhone/iPad/iPod. Dit keurmerk is opgericht in 2012 door Apple en moet inferieure accessoires tegengaan die schade aan het Apple-device kunnen aanrichten. Niet alle laadaccessoires zijn namelijk geschikt voor een Apple-device en kunnen zelfs meer kwaad dan goed doen. Laadaccessoires die MFi-gecertificeerd zijn hebben een speciale goedgekeurde chip in de accessoires verwerkt die met een iPhone, iPad of iPod kunnen communiceren. Het logo van dit keurmerk kun je eenvoudig op de verpakking terugvinden.

Made For iPhone/iPad/iPod


Eigenschappen MFi-gecertificeerde laadaccessoires

Oplaadaccessoires die niet MFi-gecertificeerd zijn kunnen ten eerste erg heet worden. Dit kan schadelijk zijn voor de batterij van het device en tevens kan oververhitting voor gevaarlijke situaties zorgen. Ten tweede zijn inferieure laadaccessoires niet in staat om een Apple-device in relatief korte tijd op te laden. De batterij wordt dus overbelast en gaat hierdoor veel minder lang mee. Ten derde zijn niet-gecertificeerde accessoires vaak slordig afgewerkt. Een kink in de kabel of een aansluiting die losraakt kan dus snel gebeuren. Kortom: goedkoop is duurkoop. MFi-gecertificeerde accessoires hebben de volgende eigenschappen:

  • Constande temperatuur
  • Opladen in relatief korte tijd
  • Goede kwaliteit

Forza kiest voor kwaliteit

Bij Forza vinden we kwaliteit enorm belangrijk. Al onze refurbished iPhones en iPads worden op meer dan 50 technische punten gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en gereinigd. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze devices met de juiste oplaadaccessoires geleverd worden, zodat jij maximaal en zorgeloos van je refurbished aankoop kunt genieten.

iPhones iPads