Bedankt voor het besparen van 15 miljoen KG Co2!

Graag willen wij je bedanken voor het reduceren van meer dan 15 miljoen KG Co2!

Met trots kunnen we terugblikken op een jaar waarin we maar liefst 150.000 iPhones en iPads hebben mogen reviseren. En dit hadden we niet kunnen doen zonder onze klanten, bedrijven en een netwerk van honderden wederverkopers.

Gemiddeld genomen kost de productie van een iPhone (ten minste) 55 KG Co2. Voor een iPad ligt dit aantal, met gemiddeld 151 KG Co2, zelfs nog een stuk hoger. Dit betekent dat we alleen al in 2020 een Co2 besparing van zo’n 15.450.000 KG hebben gerealiseerd. In 2021 willen we dit natuurlijk minimaal evenaren en het liefst overtreffen. Jouw keuze voor refurbished van Forza draagt hier aan bij.

Door jouw keuze voor refurbished stimuleer je een circulaire economie. Het doel is om het winnen van nieuwe grondstoffen in te perken door producten, materialen, onderdelen te hergebruiken. Een circulaire economie is het ideaalbeeld waarin grondstoffen nooit ‘op’ raken. De circulaire economie kan ontstaan doordat materialen enerzijds opnieuw worden hergebruikt en anderzijds dat er sprake is van recycling.

refurbished duurzaam circular

Een keuze voor refurbished van Forza is dan ook veel meer dan Apple-kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het is kiezen voor een nieuwe beweging die een groenere wereld mogelijk maakt. Iedereen wil geld besparen en tegelijkertijd duurzaam bezig zijn. Met refurbished kan dat.

Keurmerk Refurbished

Omdat nog niet iedereen overtuigd is dat refurbished een betrouwbare aankoop is, is er een keurmerk in het leven geroepen. De professionele refurbished aanbieders worden op deze manier onderscheiden van de cowboys die refurbished een slechte naam geven. Dankzij het Keurmerk Refurbished zijn er uniforme afspraken gemaakt over gradaties, garantie en worden er technische en financiële controles uitgevoerd, zodat klanten zeker weten dat het betrouwbare refurbished aanbieders betreffen. 

Samen gaan we van duur naar duurzaam!