iPhone XR vs iPhone 11

iPhone XR vs iPhone 11

iPhone XR vs iPhone 11

De veelzijdige iPhone 11 uit 2019 is de opvolger van de populaire iPhone XR. Hierdoor beschikt de iPhone 11 over interessante extra functies. Functies waarvoor je iets meer voor de iPhone 11 betaalt dan voor de iPhone XR uit 2018. Beide toestellen zijn als instapmodel op de markt gebracht, maar refurbished zijn de prijzen nog veel aantrekkelijker.

De iPhone 11 refurbished heeft een fenomenaal camerasysteem. Hierbij beschik je over handige opties zoals nachtmodus, maar ook een 12 megapixel camera aan de voorzijde. Naast de 12 megapixel camera is het voor het eerst mogelijk om in 4K te filmen.

Daarnaast heeft de iPhone 11 een U1-chip en mogelijkheden voor Wi-Fi 6 en Gigabit LTE. Je zult deze functies in toekomstige iPhones en Android-toestellen terugzien, dus als je de komende jaren een moderne telefoon wilt hebben, is de iPhone 11 de beste keuze. Maar omdat Wi-Fi 6 en Gigabit LTE nog niet volledig zijn uitgebouwd, ga je nog geen directe voordelen zien. Dat is wederom een reden waarom wij nog steeds de voorkeur geven aan de iPhone XR.

iPhone XR review

De iPhone XR is een jaar eerder uitgebracht. Hierdoor heeft het een iets oudere processor en specificaties. Echter, is dit wel iets waar je geld op bespaart vergeleken met de iPhone 11 refurbished. Zo werkt de A12 Bionic processor van de iPhone XR refurbished ook zeer snel en efficiënt. Dit maakt de iPhone XR refurbished nog steeds meer dan geschikt voor bovengemiddeld zware taken.

De iPhone XR gebruikt software om het meest uit de camera te halen. Hiermee heeft Apple een zeer goede klus geklaard. De iPhone XR is namelijk uitstekend voor het maken en plaatsen van foto's op Instagram en sociale media. Als je een krap budget hebt, is de iPhone XR nog steeds van geweldige waarde. We raden je aan om dat geld te gebruiken om te upgraden naar een model met meer opslagruimte.

iPhone 11 vs iPhone XR

Als we beide toestellen met elkaar vergelijken valt het volgende op:

  • Qua afmetingen en gewicht zijn de iPhone XR en iPhone 11 hetzelfde
  • Beide schermen hebben dezelfde hoogste kwaliteit LCD
  • Zowel de iPhone XR als de iPhone 11 zijn in 6 unieke kleuren verkrijgbaar. Het palet van de iPhone 11 bestaat uit zachtere tinten, waar de iPhone XR uit een rits fellere kleuren bestaat.
  • De toestellen zijn door Apple als instapmodellen op de markt gebracht. Dit heeft invloed gehad op de materiaalkeuzes en de meer budgetvriendelijke prijs.

Lees meer over het verschil tussen LCD en OLED.

Verschil iPhone XR en 11

  • In snelheid is een verschil van zo’n 20% waar te nemen/ A12 Chip + 3GB werkgeheugen versus A13 Chip 4GB werkgeheugen.
  • De camera van de iPhone XR is uitstekend, maar de iPhone 11 is beter en heeft meer opties, zoals nachtmodus en een 12 megapixel camera aan de voorzijde.

Conclusie iPhone XR vs iPhone 11

Tussen de iPhone XR refurbished en iPhone 11 refurbished zit maar 1 jaar. Hierdoor lijken de toestellen qua design, maar ook specificaties erg veel op elkaar. Het camerasysteem van de iPhone 11 is wel beter dan dat van de iPhone XR. Als een betere selfie-camera en opties zoals nacht modus voor jou van doorslag zijn kun je het beste kiezen voor de iPhone 11.

Refurbished iPhone

Bij Forza vind je het grootste assortiment refurbished Apple van de BENELUX. Hierdoor hebben we voor iedere wens en budget een refurbished iPhone of iPad. Onze devices worden verstrekt met het Keurmerk Refurbished.

keurmerk refurbished

Daarbij ontvang je ook nog eens twee jaar garantie. Hierdoor is het niet alleen op de korte maar ook op de lange termijn een zeer interessante investering.

Weet jij al welke iPhone het gaat worden? Mocht je nog vragen hebben, onze servicedesk staat voor je klaar!

verschil iphone xr iphone 11
← Vorige Volgende →