iPhone 11 prijs

iPhone 11 prijs

iPhone 11 prijs

Een bedrag boven de duizend euro is erg hoog voor een smartphone. Daarbij heeft ook niet iedereen meer dan duizend euro voor een iPhone over. Dit begrijpen we maar al te goed. Wat zou het toch mooi zijn als er een goedkope iPhone 11 beschikbaar was? Gelukkig is refurbished het betaalbare alternatief. Wat de prijs is en antwoord op de vraag hoeveel kost een iPhone 11, lees je hier.

Prijs iPhone 11

De iPhone 11 is op de markt gebracht voor een kostprijs van 809 euro. In vergelijking met de iPhone 11 Pro is dit voor Apple-begrippen best voordelig. Dit komt vooral doordat de uitgebreidere iPhone 11 Pro voor zo’n 1200 euro door Apple werd aangeboden.

Voor de iPhone 11 nieuw dien je dus alsnog een aardige duit over te hebben. De Apple prijs van de iPhone 11 is inmiddels wel gedaald. Dit hangt vaak samen met de lancering van nieuwere modellen. In dit geval heeft de iPhone 12 dus mede voor de prijsverlaging van de iPhone 11 gezorgd. Ondanks dit betaal je nog steeds heel veel geld voor een nieuwe iPhone 11 uit de Apple-schappen.

iPhone 11 kopen

Wat als je de iPhone 11 goedkoop wilt aanschaffen? Waar vind je vandaag de dag de goedkoopste iPhone 11? Als je kiest voor Apple nieuw kun je dus diep in de buidel tasten. En dan te bedenken dat veel mensen iedere twee jaar eenzelfde soort bedrag aan smartphones uitgeven. Als jij liever je geld in de knip houdt, maar ook over de iPhone 11 wilt beschikken, adviseren we om de mogelijkheden van refurbished te onderzoeken.

De besparing van een refurbished iPhone kan snel oplopen tot wel 60% ten opzichte van de nieuwprijs. Daarnaast heb je keuze uit drie uiterlijke productcondities: Zo goed als nieuw, Licht gebruikt en Zichtbaar gebruikt. Afhankelijk van hoeveel gebruikerssporen de iPhone 11 refurbished heeft wordt er een label aan meegegeven. Hierbij is Zichtbaar gebruikt tientallen euro’s goedkoper dan Zo goed als nieuw.

iPhone 11 64GB.

De iPhone 11 is bij Forza verkrijgbaar met 64GB opslagruimte. Dit is bovengemiddeld qua lokale ruimte om bestanden en apps op te slaan. Je hebt keuze uit de onderstaande iPhone 11 kleuren. Klik op de regel voor de iPhone 11 64GB prijs.

iPhone 11 128GB.

De iPhone 11 is bij Forza verkrijgbaar met 128GB opslagruimte. Dit is bovengemiddeld qua lokale ruimte om bestanden en apps op te slaan. Je hebt keuze uit de onderstaande iPhone 11 kleuren. Klik op de regel voor de iPhone 11 128GB prijs.

Bij Forza wordt de iPhone 11 refurbished verstrekt onder het Keurmerk Refurbished. Hierdoor geniet je van extra zekerheden die een betrouwbare aankoop garanderen.

Refurbished iPhone 11 kopen

Op zoek naar de beste iPhone voor jou? Bij Forza vind je het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads van de BENELUX. Hierdoor vind je bij ons altijd een refurbished iPhone die past bij je wensen en budget.

Iedere iPhone wordt aan een grondige Forza-check onderworpen. Dit betekent dat het toestel volledig wordt nagekeken op functionaliteiten. Met behulp van gespecialiseerde software en ervaren technici wordt de kwaliteit 100% gegarandeerd.

Als gevolg van onze strenge kwaliteitscontrole, ontvang je bij ons 24 maanden garantie op de hele iPhone 11 refurbished, zo ook de batterij. Mocht er onverhoopt iets met de iPhone 11 gebeuren, dan staat onze service & repair-afdeling dus voor je klaar.

iPhone 11 los toestel, betekent dat je een eenmalig bedrag betaalt voor de iPhone. Je zit dus niet aan een abonnement vast. Daarbij is het toestel simlock-vrij dus kun je een simkaart naar wens gebruiken.

iphone 11
← Vorige Volgende →