iPhone XS achtergrond

iPhone XS achtergrond

Als je de achtergrond van de iPhone XS refurbished naar eigen wens wilt inrichten, zijn er een paar stappen om te doorlopen. Vervolgens kun je een afbeelding van Apple of een eigen foto kiezen.


iPhone XS achtergrond wijzigen

Doorloop de volgende stappen om tot een nieuwe achtergrond op de iPhone XS refurbished te komen.


iphone achtergrond

1. Open de Instellingen-app op je iPhone, tik op 'Achtergrond' en tik dan op 'Kies een nieuwe achtergrond'. Je kunt hier ook 'Donkere weergave' inschakelen zodat jouw iPhone de achtergrond dimt afhankelijk van het omgevingslicht.afbeelding kiezen

2. Kies een afbeelding bij Dynamisch, 'Stilstaand', 'Live' of kies een van je foto's. De standaardachtergronden veranderen bij elke iOS-update. Je kunt een live-achtergrond of Live Photo gebruiken op alle modellen na iPhone 6s, met uitzondering van iPhone XR en iPhone SE (2016 en 2020).


3. Verplaats de afbeelding en kies een weergaveoptie. Sleep om de afbeelding te verplaatsen of knijp om in en uit te zoomen om de afbeelding te laten passen op het iPhone-scherm. Als 'Perspectiefeffect' is ingeschakeld, beweegt de achtergrond wanneer u het scherm kantelt. Om dit uit te schakelen, tikt u op de knop 'Perspectiefeffect' onderaan het scherm. De weergaveoptie 'Perspectiefeffect' is niet beschikbaar als 'Verminder beweging' of de energiebesparingsmodus is ingeschakeld. Als uw achtergrond een Live Photo is, kunt u 'Live Photo' of 'Perspectiefeffect' inschakelen, maar niet allebei tegelijk.


perspectief

4. Stel de achtergrond in en geef aan waar je dit wilt vertonen. Je kunt de achtergrond instellen als beginscherm, toegangsscherm of beide. Het beginscherm wordt weergegeven zodra de iPhone is ontgrendeld. Het toegangsscherm wordt weergegeven wanneer je de iPhone uit de sluimerstand haalt. Vergrendel jouw iPhone of controleer het beginscherm om je nieuwe achtergrond te bekijken. Houd het toegangsscherm ingedrukt om jouw nieuwe live-achtergrond in actie te zien.


begin of toegangsscherm

Refurbished iPhone XS kopen

Nu je weet hoe de iPhone XS achtergrond werkt, wil je dit wellicht zelf ook uit kunnen proberen. Heb je nog geen iPhone XS weten te bemachtigen? Niet getreurd. Ondanks het feit dat de iPhone XS niet meer door Apple zelf wordt aangeboden, is dit baanbrekende en krachtige toestel nog wél refurbished verkrijgbaar bij Forza. Bij Forza vind je het grootste gamma Refurbished Apple van de BENELUX. Hierdoor is er altijd een refurbished iPhone of iPad voor ieder budget. En dat betekent dat je tot wel 60% bespaart in de portemonnee en daarbij ook nog eens geniet van 2 jaar garantie, ook op de camera en de batterij. Mocht er dus onverwacht iets gebeuren dan staan we voor je klaar. Als je de iPhone XS refurbished bij Forza bestelt voor 22.30 uur, ontvang je hem al de volgende werkdag in huis inclusief gratis nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

iphone xs achtergrond
← Vorige Volgende →