iPhone XS scherm

22 April 2022 - read time
iPhone XS scherm

De refurbished iPhone XS heeft hetzelfde verbluffende rand-tot-rand-scherm dat Apple introduceerde met de baanbrekende refurbished iPhone X. Dit is veel beter, scherper en rijker aan kleuren dan de LCD-schermen die je tegenkomt in de iPhone 7, iPhone 8 of iPhone SE 2020. Dankzij de slimme gezichtsherkenning kon de rand aan de onderkant van het scherm worden weggelaten, waardoor er nauwelijks ruimte wordt verspild. Bijna de hele voorkant van je refurbished iPhone XS wordt bedekt door het indrukwekkende OLED-beeldscherm.


iPhone XS scherm

Een zeer belangrijk element voor een fenomenale smartphone is altijd een echt innovatief en top presterende beeldscherm geweest. Steve Jobs gaf dit tijdens de presentatie van de iPhone ook nog nadrukkelijk aan; met de komst van de iPhone zouden de standaard toetsenborden verleden tijd zijn. Niet meer een groot deel van het toestel dat zou worden ingenomen. En daarbij een in-screen toetsenbord dat altijd het beste past bij applicatie die je op jouw toestel gebruikt. Daarnaast bepaalt de kwaliteit van het scherm hoe goed en hoe mooi alles op de Smartphone eruit ziet. Het is dus verantwoordelijk voor de optimale kijk- én gebruikservaring. Denk maar aan de leesbaarheid en hoe het scherm is bij veel omgevingslicht. Kortom, het beeldscherm is één van de kroonjuwelen van je smartphone!


De iPhone XS is het Apple's tweede vlaggenschip toestel mét het fantastische OLED beeldscherm, welke inmiddels veelvoudig is geprezen. Het iPhone XS scherm heeft een aantal bijzondere pluspunten, waaronder een hogere helderheid en een hogere absolute kleurnauwkeurigheid. Dit komt de kijk- en gebruikservaring optimaal ten goede. Hieronder meer over de specificaties van het iPhone XS scherm.

iPhone XS schermgrootte

Van hoek tot hoek gemeten is het refurbished iPhone XS scherm 5.8 inch. De iPhone XR refurbished heeft als alternatief een scherm van 6.1 inch, maar heeft niet zoveel functies als het XS-model.

 

MODEL

SCHERM GROOTTE

AFMETINGEN

iPhone XS

5.8 inch

143.6 x 70.9 x 7.7 mm

iPhone XR

6.1 inch

150.9 x 75.7 x 8.3 mm

iPhone X

5.8 inch

143.6 x 70.9 x 7.7 mm

iPhone XS schermgrootte

Gorilla glass iPhone XS

Dankzij Gorilla Glass is het scherm van de iPhone XS een stuk sterker. Kortom, dankzij Gorilla Glass zal het iPhone XS scherm minder snel schade oplopen.

 

Bij een smartphone die zo schoon, gestroomlijnd en stijlvol is als de refurbished iPhone XS, is het belangrijk om goed voor het scherm te zorgen. Laten we eerlijk zijn, een gebarsten scherm is toch moeilijker te bekijken. Daarom adviseren wij altijd om je refurbished iPhone XS met een passende beschermhoes en/of screenprotector te gebruiken.

Kenmerken iPhone XS scherm

  • Super Retina HD-beeldscherm
  • 8 inch (diagonaal) OLED Multi-Touch-display met volledig scherm
  • HDR-display
  • 2436-bij-1125-pixel resolutie, ppi iPhone XS = 458 ppi
  • Contrastverhouding van 1.000.000:1 (standaard)
  • True Tone-scherm
  • Brede kleurendisplay (P3)
  • 3D-aanraakscherm
  • 625 cd/m2 maximale helderheid (standaard)
  • Vingerafdrukbestendige oleofobe coating

Refurbished iPhone XS kopen

Wil jij ook zo’n schoon en handzaam 5.8 inch OLED-beeldscherm, met Face ID en snelle processor én de optie om draadloos op te laden? Bij Forza vind je het grootste gamma refurbished Apple van de BENELUX, waardoor er altijd een refurbished iPhone is voor ieder budget. De iPhone XS is ook refurbished verkrijgbaar bij Forza, waardoor je geniet van een extra scherpe prijs én 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Als je de refurbished iPhone XS op werkdagen en zondag voor 22.30 uur bestelt, heb je jouw aanwinst al de volgende werkdag in huis, inclusief nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

scherm oled iphone xs 5.8 inch
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?