iPhone XS release date

29 April 2022 - read time
iPhone XS release date

De refurbished iPhone XS is premium in design en veelzijdigheid. Van het kleurrijke OLED-beeldscherm, Face ID-ontgrendeling tot de dubbele camera. De krachtige opvolger van de iPhone X, was zijn tijd ver vooruit. En dat is mede te zien als we kijken naar de iPhone XS release date. Hieronder vind je meer info over de iPhone XS release date en te verwachten ondersteuning.


iPhone XS release date

De iPhone XS is uitgekomen op 12 september 2018, en behoord tot de vlaggenschip iPhones van Apple. In het daarna opvolgende jaar zijn is de iPhone XS vervangen door nieuwere modellen. De twee iPhones werden officieel stopgezet op 10 september 2019, toen Apple de nieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max-toestellen introduceerde, maar gelukkig is de iPhone XS sindsdien nog wel refurbished te verkrijgen bij Forza.

iPhone XS jaar

iPhone XS release date: 2018 is het jaar waarin de iPhone XS is uitgekomen. Aan het einde van het jaar 2018 is dit toestel, als opvolger van de iPhone X, samen met de grotere versie, de iPhone XS Max, uitgebracht. Een maand later werd de refurbished iPhone XR, als laatste en dus jongste telg van de X-familie, op de markt gebracht. De iPhone XS release date, ligt een jaar na de datum waarop de toonaangevende iPhone X werd uitgebracht: iPhone X 2017.

iphone xs release date

iOS ondersteuning

Apple biedt ondersteuning met iOS-updates aan iPhones voor ten minste 5 á 6 jaar. Ter vergelijking, dit is zo'n 2 tot 3 jaar langer dan Android of Samsung updates aanbieden. In het geval van de iPhone XS refurbished betekent dit dat het toestel de laatste update geniet in (2018 + 6 =) 2024 jaar. Dit houdt in dat de laatste update in september 2024 wordt uitgerold. Hier heb je dan nog een jaar profijt van. Tot en met september 2025 geniet je met de iPhone XS refurbished dus nog van de laatste iOS-ondersteuning.

Refurbished iPhone XS kopen

Nu je op de hoogte bent van de iPhone XS release date en ondersteuning wil jij vast ook zo’n handzaam 5.8 inch OLED-beeldscherm, met Face ID en snelle processor én de optie om draadloos op te laden? De iPhone XS is refurbished verkrijgbaar bij Forza, waardoor je geniet van een extra scherpe prijs én 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Als je een Forza refurbished iPhone op werkdagen en zondag voor 22.30 uur bestelt, heb je jouw aanwinst al de volgende werkdag in huis, inclusief nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

 

uitgebracht release date jaar iphone xs
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?