iPhone XS reset

25 April 2022 - read time
iPhone XS reset

Met een fabrieksherstel worden de gegevens en instellingen op de refurbished iPhone XS gewist en wordt de nieuwste versie van iOS geïnstalleerd. Hierdoor worden al je persoonlijke gegevens gewist, inclusief contacten en foto's. Zorg ervoor dat u een back-up maakt van alles op uw apparaat dat u wilt bewaren, voordat u de fabriek reset uitvoert.


Een iPhone is belangrijk voor ons en daardoor kunnen ze ons helaas ook frustreren. Als je iPhone niet goed werkt, helpt het om hem misschien te resetten. Maar zelfs dan kan het moeilijk zijn om te bepalen of je al dan niet een (fabrieks)reset of een harde reset moet uitvoeren, twee verwante maar toch verschillende taken.


  1. Een reset / fabrieksreset verwijdert alle gegevens van je iPhone. Dit is handig wanneer je vermoedt dat je iPhone een virus heeft of wanneer de telefoon ernstig mankementen vertoond. Dit type reset zet de iPhone XS terug naar de fabrieksinstellingen, zodat je hem opnieuw moet instellen alsof hij net uit de doos komt. Dit kan dus ook handig zijn.

  1. Harde reset: Een harde reset is een eenvoudige herstart van uw smartphone. Het heeft geen invloed op de opslagruimte van je telefoon. Je kunt een harde reset gebruiken als je telefoon niet meer reageert. Dit onderscheidt het van een standaard herstart van uw telefoon, omdat het meestal inhoudt dat u de aan/uit-knop gedurende een langere periode ingedrukt houdt.

iPhone XS reset

Hiermee plaats je de iPhone XS terug naar de fabrieksinstellingen. Dit type reset wordt om deze reden ook weleens een fabrieksreset genoemd.

Stap 1: tik op Instellingen.

Stap 2: tik op Algemeen.

Stap 3: tik op Stel opnieuw in (helemaal onderaan te vinden).

Stap 4: Afhankelijk van de actie je wilt uitvoeren tik je op 'herstel alle instellingen' - of - 'wis alle inhoud en instellingen'.

Je hebt in dit menu ook de mogelijkheid om te kiezen voor het herstellen van: netwerkinstellingen, toetsenbordwoordenboek, beginschermindeling of locatie& privacy gegevens.

 

Kies je voor wis alle inhoud en instellingen', dan worden alle gegevens en instellingen die op je iPhone XS refurbished zijn opgeslagen gewist. Je telefoon wordt automatisch gereset en opnieuw opgestart.

 

Nadat je de iPhone XS reset, moet je mogelijk bepaalde instellingen opnieuw configureren, zoals de datum, tijd en WiFi-instellingen. Houd hier rekening mee voordat je de iPhone XS reset. Je kunt ook er ook voor kiezen om problemen specifiek aan te pakken door te kiezen voor een meer gerichte reset: herstellen; netwerkinstellingen, toetsenbordwoordenboek, beginschermindeling of locatie& privacy gegevens.

 

iphone xs reset

iPhone XS hard reset

Als je de iPhone XS hard reset, wordt het toestel geforceerd opnieuw wordt opgestart. De iPhone XS hard reset is onder meer handig als de iPhone vastloopt. Je voert hiervoor een paar handelingen uit, waarna je het logo van Apple in beeld ziet verschijnen. Zodra je het logo ziet, is de harde reset gelukt. Zo werkt een iPhone XS hard reset. Als je de iPhone XS hard wilt gaan resetten, volg je dezelfde stappen als bij de refurbished iPhone X, XR en 11. Druk hiervoor de knoppen op de volgende manier in, om je iPhone succesvol resetten:

 

  • Stap 1 Houd de volume omhoog-knop kort ingedrukt.
  • Stap 2: Houd vervolgens de volume omlaag-knop kort ingedrukt.
  • Stap 3: En houd de knop aan de rechterzijde - de sluimerknop – ingedrukt totdat je het logo van Apple in beeld ziet.

 

Refurbished iPhone XS kopen

Ondanks het feit dat de iPhone XS niet meer door Apple zelf wordt aangeboden, is dit baanbrekende en krachtige toestel nog wél refurbished verkrijgbaar bij Forza. En dat betekent dat je tot wel 60% bespaart in de portemonnee en daarbij ook nog eens geniet van 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Mocht er dus onverhoopt iets gebeuren dan staan we voor je klaar. Als je de iPhone XS refurbished bij Forza bestelt voor 22.30 uur, ontvang je hem al de volgende werkdag in huis inclusief gratis nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

reset iphone xs harde reset
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?