iPhone XS afmeting

22 April 2022 - read time
iPhone XS afmeting

Slank, elegant, maar vooral zeer premium. Dat is niet alleen hoe de refurbished iPhone XS oogt, maar ook zeker voelt als je hem vasthoudt. Het schone formaat, omhelst de mogelijkheden van een groot scherm zonder dat het een kleine iPad wordt. In dit blogartikel lees je alles over de iPhone XS afmeting.


iPhone XS inch

Om te starten geven we allereerst antwoord op de veel gestelde vraag: hoeveel inch iPhone XS

 

De iPhone XS is als opvolger van de iPhone X de tweede iPhone met een 5.8 inch OLED-beeldscherm. De iPhone XS afmeting is hierdoor ook gelijk aan zijn voorganger. De gehele voorkant van dit schone toestel is gevuld met dit Super Retina scherm, wat de kijk- en gebruikservaring optimaal ten goede komt. Aan de bovenkant van dit slimme scherm vind je een klein streepje waarin de sensoren, Face ID en een speaker zijn verwerkt.

Ter vergelijking: de iPhone XR, iPhone 11 en iPhone 12 beschikken over een 6.1 inch beeldscherm. De iPhone 7, iPhone 8 en iPhone SE 2020 beschikken over een 4.7 inch beeldscherm.

 

Ondanks het beeldscherm groter is dan van de iPhone SE, voelt de refurbished iPhone XS niet heel veel logger aan. Waar de iPhone SE 2020 rondom het beeldscherm randen heeft, is de iPhone XS vrijwel randloos. Het scherm loopt zeer soepel over in de behuizing, waardoor er vrijwel geen millimeters meer bijkomen.

 

iPhone XS grootte

Waarschijnlijk vraag jij je nu af: hoe lang is de iPhone XS?

 

Als je precies wilt weten hoeveel ruimte de refurbished iPhone XS in je broekzak of handtas inneemt, hierbij op de millimeter nauwkeurig:

  • iPhone XS lengte: 143,6 mm
  • iPhone XS breedte: 70,9 mm
  • iPhone XS diepte: 7,7 mm

Het gewicht tussen beide modellen verschilt ook. Met een gewicht van 177 gram is de iPhone XS een stuk lichter dan de iPhone XS Max. Deze iPhone bevat een gewicht van 208 gram.

iphone xs grootte

iPhone XS centimeter

Op de millimeter iets te nauwkeurig? Waarschijnlijk spreken deze centimeters dan meer tot de verbeelding. Hierbij de cm iPhone XS:

  • iPhone XS lengte: 14,5 cm
  • iPhone XS breedte: 7,1 cm
  • iPhone XS diepte: 0,8 cm

Nu je alles weet over de iPhone XS afmeting, ben je vast benieuwd hoe het toestel in de hand ligt. Daarbij is het goed om te weten dat je de Forza Refurbished iPhone XS altijd 14 dagen kunt uitproberen.

Conclusie: iPhone XS afmeting

In verhouding tot de overige iPhones in ons gamma, beschikt de iPhone XS refurbished over een groot OLED-beeldscherm. Doordat de XS niet over randen rondom het scherm beschikt blijven de afmetingen van het totale toestel beperkt wat de handzaamheid van de 5.8 inch krachtpatser uitermate ten goede komt. De iPhone XS zit hiermee op het scherpst van de snede in kijk- en gebruikservaring.

iphone xs lengte

Refurbished iPhone XS kopen

Wil jij ook zo’n schoon en handzaam 5.8 inch OLED-beeldscherm in je bezit? De iPhone XS is refurbished verkrijgbaar bij Forza, waardoor je geniet van een extra scherpe prijs én 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Als je de refurbished iPhone XS op werkdagen en zondag voor 22.30 uur bestelt, heb je jouw aanwinst al de volgende werkdag in huis, inclusief nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

afmeting
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?