Screenshot iPhone XS

Screenshot iPhone XS

De refurbished iPhone XS heeft een volledig voorkant-vullend OLED-beeldscherm. Doordat de iPhone XS refurbished geen fysieke thuisknop meer onder het scherm heeft, zijn zaken als het maken van een screenshot anders dan je mogelijk gewend bent. Hieronder lees je hoe een schermafbeelding met de iPhone XS te maken.


Schermafbeeldingen van je iPhone zijn geweldig voor het delen van momenten uit je favoriete video's, topscores van je favoriete spelletjes, of gesprekken op netwerken zoals WhatsApp, Twitter of Facebook, bugs en bijna alles wat jij op je scherm ziet en wilt delen. Bij een toestel met thuisknop werd een printscreen gemaakt door op zowel de thuis- als de power-knop te klikken. Maar sinds de iPhone X, en iPhone XS, iPhone XS Max, en iPhone XR, is de Home-knop er niet meer op veel iPhones. Zo werkt een screenshot iPhone XS:


Voor alle refurbished iPhones met Face ID, dus zonder thuisknop maak je een printscreen op de volgende manier:

 

  1. Druk de zij- en volume-omhoogknop van de refurbished iPhone XS in.
  2. Laat beide knoppen weer snel los.
  3. Er verschijnt een preview in de hoek linksonder in het scherm. Tik op de schermafbeelding te openen of veeg de hem naar links om te verwijderen.
schermafbeelding iphone xs

Refurbished iPhone XS kopen

Screenshot iPhone XS, dat weet je ook weer. Zelf zo'n fraai toestel bemachtigen? Ondanks het feit dat de iPhone XS niet meer door Apple zelf wordt aangeboden, is dit baanbrekende en krachtige toestel nog wél refurbished verkrijgbaar bij Forza. En dat betekent dat je tot wel 60% bespaart in de portemonnee en daarbij ook nog eens geniet van 2 jaar garantie, ook op de camera en de batterij. Mocht er dus onverhoopt iets gebeuren dan staan we voor je klaar. Als je de iPhone XS refurbished bij Forza bestelt voor 22.30 uur, ontvang je hem al de volgende werkdag in huis inclusief gratis nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

 

screenshot schermafbeelding iphone xs
← Vorige Volgende →