iPhone XS RAM

21 April 2022 - read time
iPhone XS RAM

De iPhone XS refurbished is één van de meest krachtige iPhones uit het Forza Refurbished iPhone gamma. Dit heeft het toestel te danken aan de iPhone XS chip in combinatie met het RAM-werkgeheugen. Met de iPhone XS processor voer je soepel, snel en efficient de zwaarste taken uit. Kortom, de iPhone XS refurbished is een waar krachthonk. Benieuwd naar meer technische achtergrond? Hieronder nemen we je mee in de wondere wereld van het Apple iPhone XS silicium.


iPhone XS processor

De iPhone XS refurbished is uitgerust met een 7-nanometer A12 Bionic-chip die twee prestatie-kernen bevat die 15 procent sneller zijn dan de A11 en vier efficiëntie-kernen die tot 50 procent efficiënter zijn. De GPU met vier kernen in de A12 is tot 50 procent sneller dan de A11.

 

Een 8-core Neural Engine van de volgende generatie voert tot 5 biljoen bewerkingen per seconde uit voor grote verbeteringen in alle apps en functies die gebruikmaken van AR en machine learning, om functies in het hele besturingssysteem aan te drijven, waardoor het maken van foto's, gaming, augmented reality, enzovoort wordt verbeterd.

 

iphone xs chip

Net als bij de A11 kunnen bij de A12 alle zes cores tegelijk worden aangesproken wanneer een krachtstoot nodig is, en een nieuwe prestatiecontroller verdeelt het werk dynamisch over de cores voor de beste prestaties en een langere batterijlevensduur.

Voor het eerst heeft Apple de Neural Engine ook opengesteld voor het Core ML-platform, wat betekent dat ontwikkelaars kunnen profiteren van de realtime machine learning-functies in hun apps. Met de A12 Bionic in de iPhone XS refurbished draait Core ML tot negen keer sneller dan op de A11 Bionic.

 

De A12 Bionic zorgt voor snellere detectie van AR-oppervlakken voor de camera aan de achterzijde, betere AR-ervaringen voor de camera aan de voorzijde, meeslepende 3D-gamingervaringen en snellere Face ID. Hierdoor heb je aan de XS een refurbished iPhone van jewelste. 

iphone xs processor

iPhone XS ram

De refurbished iPhone XS heeft 4 GB RAM, tegenover 3 GB in de iPhone X. Dit is een vrij hoog werkgeheugen, zeker als het vergelijkt met menig laptop. Je hoeft je met dankzij de iPhone XS ram dus geen zorgen te maken. De iPhone XS zal zware taken te allen tijden soepel en snel uitvoeren.

Refurbished iPhone XS kopen

Wil jij ook zo’n krachtige iPhone met 5.8 inch OLED-beeldscherm, Face ID én opties zoals draadloos opladen? De iPhone XS is refurbished verkrijgbaar bij Forza, waardoor je geniet van een extra scherpe prijs én 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Als je de refurbished iPhone XS op werkdagen en zondag voor 22.30 uur bestelt, heb je jouw aanwinst al de volgende werkdag in huis, inclusief nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

ram processor iphone xs
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?