5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

iPhone X kopen? Doe niet teveel geld op!

De iPhone X is alweer de dertiende iPhone. Apple kon deze milestone natuurlijk niet ongehoord voorbij laten gaan, vandaar dat er een volledig nieuwe iPhone werd geïntroduceerd in 2017. De iPhone X is zowel inhoudelijk als aan de buitenkant volledig opnieuw uitgedacht: draadloos opladen, Face ID, een prachtig OLED-display en een nieuwe premium look & feel door de glazen behuizing. Het kopen van een nieuwe iPhone X is een dure uitgave, in plaats daarvan kun je beter voor een scherp geprijsde refurbished iPhone X kiezen.


Waarom zou je de iPhone X willen kopen?

Bij Apple denken de meeste mensen aan pure luxe en innovatie. De iPhone X spant hierbij helemaal de kroon. Naast een prachtig premium design, is de iPhone X ook nog eens razendsnel, trendsetter naar een draadloze toekomst én uitgerust met talloze nieuwe functionaliteiten zoals ‘Augmented Reality’. Onderstaand lees je de voornaamste redenen om de iPhone X te kopen.


Super Retina-display

De iPhone X is de eerste Apple iPhone die uitgerust is met een ‘OLED-display’, Apple noemt dit ook wel ‘Super Retina’. Voorgaande iPhone modellen beschikken nog over een LCD-display, ofwel een ‘normale’ retina-display. Het voornaamste voordeel van OLED-display is dat kleuren nóg beter tot hun recht komen. Daarnaast heeft de iPhone X ook meer beeldscherm dan ooit te voren in een iPhone. Dit komt omdat het toestel vrijwel randloos is.


Razendsnel én een verbeterde batterijduur

Apple heeft de iPhone X uitgerust met een nieuwe A11 Bionic processor en maar liefst 3GB aan werkgeheugen. Dit resulteert in een vele malen snellere iPhone en een sterk verbeterde batterijduur. De nieuwe A11 processor is ‘slimmer’ dan voorgaande iPhone-processoren. Dit komt omdat de processor van de iPhone X zelf bepaalt welke processor-chips nodig of overbodig zijn op basis van het gebruik. Hierdoor gaat de batterijduur langer mee.


Draadloos opladen

De iPhone X en de iPhone 8 (Plus) zijn de eerste iPhones van Apple die geschikt zijn voor draadloos opladen. Als je een hekel hebt aan kabels, is de iPhone X zeker iets voor jou. Ook als je even geen iPhone oplader bij de hand hebt, biedt draadloos opladen ook uitkomst. Steeds meer plekken (bijvoorbeeld openbaar vervoer) zijn geschikt voor draadloos opladen. Naast de praktische kant van draadloos opladen, ziet het er ook nog eens erg chique uit.


Face ID: ontgrendelen met je gezicht

De bekende ‘Touch ID’ is bij de iPhone X verdwenen. Dit zorgt onder meer voor meer beeldscherm. Met de nieuwe ‘Face ID’ kun je de iPhone X ontgrendelen met je gezicht. Kijk naar het scherm van je iPhone X en je ontgrendelt het toestel in een mum van tijd.


De beste iPhone camera’s ooit

Aan de achterzijde van de iPhone X bevindt zich niet één maar twee 12-megapixel camera’s. Er is een camera met een groothoeklens, voor ‘normaal’ foto gebruik en een nieuwe camera met telelens. Met de tweede camera kun je tot wel 2x ‘optisch inzoomen’, zonder erop achteruit te gaan qua kwaliteit. Daarnaast is ook het diafragma van de camera’s verbeterd, waardoor je zelfs met weinig licht scherpe foto’s maakt en is ‘optische beeldstabilisatie’ verbeterd. Zelfs bewegende foto’s ogen nu beter.
Maar dat is niet alles, de camera’s van de iPhone X beschikken ook over de nieuwe feature ‘Portretmodus’. Zoals de naam al doet vermoeden, maak je met deze nieuwe feature de meest prachtige beelden, (bijna) net zo als een professionele fotograaf!


Bestaande kleuren in een nieuw jasje

De iPhone X heeft een glazen design gekregen, waardoor het toestel draadloos oplaadbaar is. Maar dat is niet alles, het glazen design geeft ook een nieuwe kleurbeleving aan de kleuren Space Grey en Silver. Beide kleuren hebben een nog meer premium look & feel gekregen door het glazen design.


Wat is de prijs van de iPhone X?

De prijs van een nieuwe iPhone X is voor veel mensen niet te betalen. Je betaalt gemiddeld circa €1.000* voor het instapmodel met 64GB aan opslagruimte voor de iPhone X. Daarnaast is het ook niet heel aantrekkelijk om een iPhone X in combinatie met een abonnement te nemen. Hiermee zit je namelijk vast aan hoge maandlasten. Bijkomend nadeel is dat je met een GSM abonnement op langer termijn ook nog eens een stuk duurder uit bent. Met een refurbished iPhone X bespaar je veel geld in de portemonnee.


Kies voor een betaalbare refurbished iPhone X

Als je kiest voor een refurbished iPhone X, dan doe je in ieder geval niet teveel geld op. Je kunt met een refurbished iPhone tot wel honderden euro’s besparen, in vergelijking met de originele nieuwprijs Daarnaast lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu. Devices krijgen namelijk een tweede leven en worden niet meer onnodig weggegooid.


Maar, wat is nou eigenlijk een refurbished iPhone X? We leggen het je graag uit. Refurbished betekent ‘gereviseerd’. Het is een volledig nagekeken, indien nodig herstelde én professioneel gekuiste tweedehands iPhone X. In tegenstelling tot een tweedehands exemplaar, ben je met een refurbished iPhone X (van Forza) wel verzekerd van kwaliteit. Je ontvang namelijk twee jaar garantie (óók op de batterij) bij aankoop.


Voordelen van een (Forza) refurbished iPhone X

 • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd.
 • Met twee jaar garantie, óók op de accu.
 • Objectief nagekeken door speciale robots;
 • Duurzaam voor het milieu door hergebruik.

 • Is de iPhone X waterdicht?

  Nee, de iPhone X is niet volledig waterdicht. Het toestel is wel ‘IP67-gecertificeerd’, dit maakt het toestel waterbestendig. Volgens het IP67-certificaat houdt de iPhone X het circa 30 minuten onder water vol tot maximaal één meter diep. Dit gegeven is wel getest in een gecontroleerde ruimte (lees: laboratorium) onder de ideale omstandigheden. We adviseren je om water en dergelijke vloeistoffen zo veel mogelijk te vermijden. Forza Refurbished biedt géén garantie bij eventuele waterschade.


  Is de iPhone X simlockvrij?

  Elke iPhone die je bij Forza Refurbished koopt is simlockvrij, dus ook de iPhone X. Belangrijk om te weten is dat in de iPhone X een nanosimkaart gaat.


  Hoe kan ik de iPhone X opladen?

  Je kunt de iPhone X draadloos opladen maar natuurlijk ook met de bijgeleverd lightning kabel. Als je het toestel draadloos wilt opladen, zul je apart een draadloze oplader bij moeten kopen.