iPhone X

iPhone X refurbished

Het volledig glazen ontwerp, een prachtig 5.8 inch Super Retina-scherm, A11 Bionic chip, draadloos opladen en een verbeterde TrueDepth camera met de beste camera-opties. De iPhone X refurbished is zijn tijd ver vooruit.

“Het is al meer dan tien jaar onze bedoeling geweest een iPhone te maken die uitsluitend uit een beeldscherm bestaat. De iPhone X belichaamt die visie”, zegt Jony Ive, Chief Design Officer van Apple."

De toekomst van smartphones

De refurbished iPhone X zal je in alle gemakken voorzien. Dit baanbrekende toestel beschikt namelijk over alles wat je van een smartphone mag verwachten. Het toestel is aan het eind van 2017 op de markt gebracht, maar doet nog steeds niet onder voor de meeste hedendaagse smartphones. Apple was er zelf al duidelijk over: de innovaties van de iPhone X zullen de toekomst van de smartphone veranderen. Met de allesomvattende iPhone X vierde Apple het 10-jarig bestaan van de iPhone. Inmiddels wordt dit toestel niet meer door Apple zelf aangeboden. Gelukkig is hij nog wel refurbished verkrijgbaar bij Forza. En dat de iPhone X refurbished is, heeft zo zijn voordelen!

iPhone X refurbished kopen

De iPhone X refurbished is door Forza volgens hoge kwaliteitstandaarden gecontroleerd. Hiervoor beschikken we over gespecialiseerde software en technici. Iedere gsm is professioneel schoongemaakt en waar nodig vervangen met nieuwe onderdelen. De iPhone X refurbished is dus hoe dan ook 100% volledig marcherend. Vervolgens kun je zelf kiezen in welke uiterlijke staat je de smartphone graag ontvangt. Als gevolg van onze strenge kwaliteitscontroles, ontvang je maar liefst 2 jaar garantie. Mocht er onverhoopt iets met de iPhone X refurbished gebeuren, dan kun je dus altijd terecht bij onze service & repair-afdeling. Zo heb je met refurbished van Forza de scherpe prijs van een tweedehands iPhone, maar ben je wel verzekerd van een betrouwbare aankoop en professionele service & garantieregeling. Als één van de weinige in de markt beschikken we hierdoor over het Keurmerk Refurbished.

Met een keuze voor refurbished, bespaar je niet alleen zo’n 60% ten opzichte van de nieuwprijs, je draagt ook nog eens bij aan een duurzame wereld. Naast het feit dat een iPhone een tweede leven krijgt, worden er ook nog eens ontzettend veel grondstoffen bespaard.

De iPhone X is refurbished dus goed voor de portemonnee én het milieu.

5 redenen waarom je de iPhone X refurbished wilt hebben

  • Kraakheldere weergave door OLED (Super Retina) scherm met True Tone
  • Krachtige prestaties door A11 Bionic chip met 3GB RAM
  • Dubbele 12 megapixel camera met slimme opties
  • Snel en veilig ontgrendelen met Face ID
  • Draadloos en snel opladen

Fenomenaal (Super Retina) OLED-scherm

Deze eersteklas gsm heeft een verbluffend groot 5.8-inch Super Retina-scherm. Dit scherm heeft een fenomenale beeldkwaliteit, waardoor je jouw favoriete blockbuster-film of YouTube- video nog optimaler kunt bekijken. Dankzij het edge-to-edge, 'notch'-ontwerp van de refurbished iPhone X, geniet je van het hele scherm en word je dus niet afgeleid door onnodige randen. Deze iPhone X was de eerste iPhone die gebruik maakt van een OLED-beeldscherm én vrijwel geen randen heeft.

Daarbij is het scherm uitgerust met slimme technieken zoals True Tone. Hierdoor past het scherm van de iPhone X refurbished zichzelf aan naarmate de hoeveelheid omgevingslicht.

Indrukwekkende prestaties door A11 Bionic

De iPhone X refurbished houdt je bij in wat je ook van dit toestel vraagt. De A11 Bionic-chip is namelijk één van de krachtigste chips ooit in een smartphone. Dit zorgt voor indrukwekkende prestaties tijdens het gamen of schakelen tussen meerdere apps.

Een batterij waarmee je kunt thuiskomen

Wat nog meer van pas zal komen, is de batterijduur van de iPhone X refurbished. Je kunt tot maar liefst 21 uur aan één stuk bellen of 60 uur muziek luisteren. De batterij van de Apple iPhone X gaat niet alleen lang mee, maar beschikt ook over slimme functies zoals: snel en draadloos opladen. Zo ben je verzekerd van een toestel dat snel oplaadt én lang meegaat.

iphone x draadloos opladen

De beste camera-opties

Met het TrueDepth-camerasysteem van de iPhone X refurbished kun je de meest prachtige foto's en video’s trekken. Van adembenemende landschappen, professioneel ogende selfies tot 4K-video's. Met de Animoji-functie kun je zelfs geanimeerde, Snapchat-achtige foto’s creëren.

Ontgrendelen met Face ID

Touch ID, waarbij je met je vingerafdruk een iPhone ontgrendelt, heeft bij deze iPhone plaatsgemaakt voor Face ID. Je kunt de iPhone X refurbished dus simpelweg ontgrendelen door ernaar te kijken.

iPhone X kopen

Kortom, de refurbished iPhone X barst van de innovaties. Vandaag de dag is dit toestel nog steeds relevant en doet het niet onder voor de meeste recente smartphones op de markt. Ondanks het feit dat je met dit toestel nog jarenlang van de beste specs, functies en ondersteuning zult genieten, biedt Apple de iPhone X niet meer zelf aan. Bij Forza vind je het grootste gamma refurbished Apple devices van de Benelux. De iPhone X refurbished is met verve één van de meeste interessante vlaggenschepen binnen ons aanbod refurbished smartphones.

De iPhone X refurbished is verkrijgbaar in de premium Apple kleuren Space Grey of Silver. Je hebt keuze uit 64GB of 256GB opslagruimte. Ervaring leert ons dat menig iPhone-gebruiker, meer dan voldoende heeft aan de iPhone X met 64GB. Ben je van plan om apps en bestanden met veel opslagruimte op de gsm op te slaan, kijk dan eens naar de mogelijkheid van 256GB. Je zult dan wel flink je best moeten doen, wil je ooit nog om GB’s verlegen komen te zitten.

Dit mag je verwachten

Als je vandaag bestelt, zul je de bestelling al de volgende werkdag in huis hebben. In het zwarte Forza-doosje, tref je vervolgens jouw refurbished iPhone X, een simkaart-pin, en nieuwe laadaccessoires aan. De iPhone is uitgerust met de meest recente software, zodat je direct aan de slag kunt. En bij dit alles is het wel zo fijn om te weten dat je 2 jaar garantie ontvangt op het gehele toestel, dus ook de batterij!

Koop vandaag nog je refurbished iPhone X en ontvang deze premium smartphone voor een zeer vriendelijke prijs.

Je ontvangt de iPhone X refurbished als los simlock vrij toestel. Hierdoor hoef je alleen nog een simonly abonnement bij een provider naar keuze af te sluiten.