HOLIDAY DEALS

HOLIDAY DEALS

HOLIDAY DEALS

Besteed je vakantiegeld extra goed! Vrijwel alle devices zijn nu tientallen euro's EXTRA in prijs verlaagd. Daarbij kun je tijdelijk gratis 2 accessoires naar keuze toevoegen met kortingscode: VAKANTIEGELD

Bekijk de deals

keurmerk refurbished

iPhone 6S Plus

De iPhone 6S Plus refurbished is de grote variant van de iPhone 6S met een 5.5-inch scherm. De camera presteert bovengemiddeld in deze prijsklasse, want de iPhone 6S Plus refurbished kan voor het eerst filmen in 4K. Verder is de iPhone van de krachtige A9-chip voorzien, waardoor het toestel anno 2021 goed mee kan.

Lees meer

1 product

 1. Keurmerk Refurbished
  Refurbished iPhone 6S Plus 64GB Space Grey
  iPhone 6S Plus 64GB Space Grey
  Groot scherm, met 1 camera
  € 859,00 € 149,00
  Tijdelijk niet op voorraad
per pagina

Veelgestelde vragen over Refurbished iPhones

Wat is eSIM?

Een eSIM is een virtuele simkaart die ingebouwd is in de hardware van een iPhone, iPad of Apple Watch en op afstand geactiveerd kan worden zonder dat er een fysieke simkaart nodig is. Lees alles de eSIM vs. nano-SIM

Wat moet ik weten over de batterijconditie?

De batterijen hebben een batterijconditie van minimaal 85%. Dit is genoeg voor ten minste 2 jaar ongestoord gebruik.

Wat betekenen de productcondities?

Elke refurbished iPhone en iPad kun je bij Forza kopen in de productcondities zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Dit gaat enkel om het uiterlijk. Van binnen is elk refurbished device 100% functioneel en evenaart het de kwaliteit van nieuw. Je leest en ziet er alles over op onze productconditie-pagina.

Wat is het Keurmerk Refurbished?

Het Keurmerk Refurbished is een erkend kwaliteitslabel. Koop je een refurbished device met het keurmerk, dan weet je zeker dat je een betrouwbaar product met 2 jaar garantie koopt, bij een professioneel bedrijf waarbij refurbishen de corebusiness is. Lees alles over het keurmerk op onze Keurmerk Refurbished-pagina.

Hoelang ondersteunt Apple een iPhone?

Gemiddeld biedt Apple 5 / 6 jaar volledige iOS-ondersteuning, maar omdat de hardware van iPhones steeds krachtiger wordt, is het niet uit te sluiten dat een iPhone in de toekomst langer ondersteund wordt. In dit blogartikel vind je een overzicht met meer uitleg.

Meer veelgestelde vragen

iPhone 6S Plus refurbished kopen

De iPhone 6S Plus -niet te verwarren met 6 en 6 Plus- zijn de negende generatie iPhone-modellen van Apple. Qua uiterlijk lijkt de 6S Plus veel op zijn voorganger, maar het toestel beschikt over betere hardware en functies zoals 3D Touch. De refurbished iPhone 6S Plus heeft al even zijn strepen mogen verdienen, maar is nog steeds zeer geliefd. Het toestel is vooral populair bij mensen die een vertrouwd en budgetvriendelijk instapmodel zoeken.

Waarom kiezen voor een iPhone 6S Plus refurbished?

 • Extra functies door 3D Touch-technieken;
 • Zeer straf retina-display;
 • Trek dynamische foto’s met ‘Live Photo’;
 • Filmen in 4K én slow motion;
 • Ervaar 3D Touch;
 • Refurbished iPhone 6S is budgetvriendelijk;
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder Rose Gold (roségoud).

iphone 6s plus kleuren

Specificaties iPhone 6S Plus refurbished

Over de uiterlijke verschillen tussen de refurbished iPhone 6 Plus en refurbished iPhone 6S Plus valt weinig te zeggen. De kleine ‘S’ aan de achterzijde van het toestel én de kleur Rose Gold (rosé goud) zijn vernieuwd ten opzichte van de iPhone 6 Plus refurbished. Op technisch vlak zijn er wel degelijk verschillen. Hieronder vind je een overzicht van de specificaties van de iPhone 6S Plus refurbished:

Refurbished iPhone 6S Plus specs:

 • 158 mm x 78 mm breed;
 • Schermresolutie van 1080 x 1920 pixels;
 • Slechts 7 mm dik;
 • A9 processor;
 • Opslagruimte van 16GB of 64GB;
 • 2GB RAM werkgeheugen;
 • 12 megapixel camera;
 • 3D Touch;
 • 5.5 inch Retina-display.

Waar staat de ‘S’ voor bij de iPhone 6S plus refurbished?

Apple is gekend door, een jaar na introductie, een verbeterde S-versie van een eerder uitgebrachte iPhone te lanceren. Deze toestellen krijgen (vaak) dan een ‘S’ achter de naam. De officiële betekenis van de ‘S’ is echter tot op de dag van vandaag onbekend. Bij de iPhone 3GS stond de ‘S’ voor Speed, maar bij de 4S voor ‘Siri’ en bij de 5S voor ‘Secure’. Vermoedelijk staat de S in iPhone 6S Plus refurbished voor ‘Screen’, door de toevoeging van 3D Touch. Hoe dan ook lijkt de S variant vooralsnog altijd de verbeterde versie van de gelijknamige voorganger zonder S te zijn.

Refurbished iPhone 6S mét 3D Touch

3D Touch wordt geactiveerd door krachtig het scherm van de refurbished iPhone 6S aan te raken. In tegenstelling tot tikken, dien je wat meer kracht te zetten met je vinger. Er zit dus wel degelijk verschil tussen tikken en indrukken. Afhankelijk van de applicatie of functie waarbij 3D Touch wordt geactiveerd, kun je gebruik maken van de 3D Touch functies. Het assortiment aan functionaliteit bestaat onder andere uit voorvertonen (Peek & Pop), afbeeldingen inzoomen, submenu’s openklappen of snelkoppelingen tonen.

Koop een iPhone 6S Plus refurbished

Ben je van plan een refurbished iPhone 6S Plus te kopen? Dan heb je hedendaags keuze uit tweedehands en refurbished. Belangrijk is dat je goed de voor- en nadelen tegen elkaar afweegt. Ja, de iPhone 6S Plus refurbished is tweedehands ook bijzonder laag geprijsd. Maar wie zegt dat het toestel blijft marcheren? Welke garanties heb je? Precies, bij tweedehands via een onbekende heb je garantie tot aan de deur. Daar heeft Forza Refurbished dé oplossing voor. In het brede gamma refurbished iPhones van Forza vind je namelijk óók de iPhone 6S Plus refurbished. Dat is én voordelig én bijzonder duurzaam.

iphone 6s Plus refurbished

Waarom kiezen voor refurbished?

Eén van de meest belangrijke voordelen om te kiezen voor refurbished is uiteraard de prijs. Besparingen met refurbished kunnen wel oplopen tot 60% ten opzichte van Apple nieuw. Dankzij het Keurmerk Refurbished en doordat er ruime garantie wordt verleend op onze refurbished toestellen, ben je dus verzekerd van een slimme & betrouwbare aankoop.

Is refurbished betrouwbaar?

Een refurbished iPhone 6S Plus kenmerkt zich als toestel dat een tweede kans heeft gekregen. Refurbished iPhones zijn vaak afkomstig van inruilprogramma's. Ongeacht de afkomst wordt iedere refurbished iPhone 6S Plus van Forza Refurbished op meer dan 50 punten nagekeken en waar nodig hersteld. Vervolgens krijgen ze een professionele kuisbeurt en worden de toestellen verpakt met laadaccessoires. Door de hoge kwaliteitsstandaard én twee jaar garantie op alle toestellen, is Forza de meest betrouwbare partij voor al je refurbished devices.

iPhone 6S Plus refurbished kleuren en opslag

De iPhone 6S Plus refurbished is verkrijgbaar met 64GB opslagruimte. Dit is bovengemiddeld voldoende om bestanden en apps lokaal op te kunnen slaan.

Naast opslagruimte heb je keuze uit de bekende Apple-kleur:

 1. iPhone 6S Plus refurbished Space Grey
 2. iPhone 6S Plus refurbished Silver
 3. iPhone 6S Plus refurbished Gold

Als je de iPhone 6S Plus refurbished vandaag voor 22.30 uur bestelt, ontvang je hem de volgende werkdag al in huis. Wij wensen je alvast veel plezier van jouw nieuwe iPhone 6S Plus refurbished.