iPad Mini 4

12 artikel(en)

12 artikel(en)

12 artikel(en)

12 artikel(en)

Refurbished iPad van Forza

Een Apple iPad voor een betaalbare prijs? Bij Forza Refurbished vind je refurbished Apple tablets met de hoogste kwaliteit, tegen de scherpste prijzen. Daarnaast ontvang je altijd twee jaar garantie en heb je zeker en vast een toestel dat minimaal twee jaar meegaat.


Wat is een refurbished iPad?

Een refurbished iPad vertaalt zich letterlijk als ‘gereviseerd. Dit betekent dat het toestel professioneel nagekeken is en grondig gekuist is. Daarnaast worden zichtbare én onzichtbare gebreken waargenomen en niet-marcherende onderdelen worden vervangen. In tegenstelling tot tweedehands, zijn refurbished iPads 100% technisch in orde. Je bent dus verzekerd van een goedwerkend toestel.


Voordelen van een refurbished iPad kopen

  • Tot 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs;
  • Draag bij aan een duurzaam milieu;
  • Altijd twee jaar garantie op je aankoop;
  • Keuze uit de meest fiere Apple-tablets door ons brede gamma;
  • Voor elk budget een geschikte tablet;
  • Propere installatie van de iOS-software.

Wat je moet weten bij de koop van een refurbished iPad

Wil je óók gebruik maken van zo’n straffe iPad van Apple, zonder veel geld op te doen? Wat dacht je van een iPad van Forza Refurbished? Deze beschikt over fenomenale kwaliteit van Apple, tegen een vlijmscherpe prijs. De iPads van Forza Refurbished zijn gegarandeerd een slimme aankoop door de volgende punten:


Twee jaar garantie

Alle toestellen van Forza Refurbished, dus ook iPads, genieten van een garantieperiode van twee jaar. Dit is maar liefst één jaar langer dan de standaard garantie van Apple. Je hebt dus zeker en vast een fier toestel dat een geruime tijd zal marcheren.


Productgradaties

Niet elke refurbished iPad ziet er hetzelfde uit. Een refurbished tablet is meestal eerder gebruikt en kan gebruikerssporen bevatten. Hoewel je zou denken dat dit nadelig is voor de gebruiker, is het tegendeel waar. Zo bespaar je met een zichtbaar gebruikt toestel al snel tientallen euro’s (in vergelijking met een device met een ‘zo goed als nieuw’-gradatie). Om de uiterlijkheden en prijzen goed te kunnen onderscheiden, graderen we de iPads aan de hand van 3 gradaties. Dit zijn:


A-Grade – Zo goed als nieuw

Een A-Grade (‘Zo goed als nieuw’) iPad van Forza Refurbished is in principe niet te onderscheiden van nieuw. In het ergste geval is er sprake van een enkele lichte beschadiging die nauwelijks zichtbaar is. Zijn de beschadigingen duidelijk zichtbaar, dan zal de tablet niet in deze categorie vallen.


B-Grade – Licht Gebruikt

Toestellen die enkele gebruikerssporen hebben, vallen in de meeste gevallen onder de categorie B-Grade (‘Licht gebruikt’). B-Grade toestellen zijn intensiever gebruikt dan A-Grade. Denk hierbij aan een afdruk van een beschermhoes, een verkleurde behuizing of enkele minimale krassen en/of deukjes. Het toestel marcheert echter optimaal, net als een iPad uit de A-gradatie.


C-Grade – Zichtbaar Gebruikt

Maak je gebruik van een beschermhoes? Dan is de productgradatie C-Grade (‘Zichtbaar gebruikt’) de meest voordelige keuze. Bij een C-Grade iPad is er sprake van zichtbare gebruikerssporen aan de behuizing. Denk hierbij aan één of meerdere diepere krassen of deuken. De besparing van een C-Grade toestel loopt op tot in de tientallen euro’s ten opzichte van een A- of B-Grade.


Razendsnelle levertijd

Vandaag de dag is de levertijd bijzonder belangrijk. Daarom maakt Forza Refurbished gebruik van razendsnelle service. Bestel je vóór 22:30 een refurbished iPad, dan heb je het toestel morgen al in huis. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?


Gekende kwaliteit en bewezen reviews

De vraag naar refurbished Apple iPads neemt toe en nieuwe spelers verschijnen bij de vleet. Toch is er een wezenlijk verschil tussen Forza Refurbished en andere refurbished aanbieder. Zo zijn de toestellen van Forza Refurbished door professionele techniekers gecontroleerd en verpakt volgens een hoge standaard. Niet voor niets is Forza Refurbished een van de weinige aanbieders die beschikt over het Keurmerk Refurbished. Daarnaast liegen de resultaten niet, want met bijna tweeduizend recensies is Forza Refurbished dé hoofdspeler in de Belgische smartphone markt.