SUMMER DEALS

SUMMER DEALS

SUMMER DEALS

De beste iPhones & iPads zijn nu tot wel € 70 in prijs verlaagd. Benieuwd naar hoe scherp geprijsd jouw favoriete iPhone is? Bekijk dan onze SUMMER DEALS.

Bekijk de deals

tot wel €70 in prijs verlaagd

iPhone SE

Een goede iPhone hoeft niet duur te zijn en de iPhone SE refurbished bewijst dat. De snelheid van de iPhone 6S en de compactheid van de iPhone 5 zijn gecombineerd. Niet voor niets een Special Edition iPhone dus. De iPhone SE refurbished bedien je eenvoudig met één hand en past in iedere broekzak. Klein is dus écht fijn.

Lees meer

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veelgestelde vragen over Refurbished iPhones

Wat moet ik weten over de batterijconditie?

De batterijen hebben een batterijconditie van minimaal 85%. Dit is genoeg voor ten minste 2 jaar ongestoord gebruik.

Wat betekenen de productcondities?

Elke refurbished iPhone en iPad kun je bij Forza kopen in de productcondities zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Dit gaat enkel om het uiterlijk. Van binnen is elk refurbished device 100% functioneel en evenaart het de kwaliteit van nieuw. Je leest en ziet er alles over op onze productconditie-pagina.

Wat is het Keurmerk Refurbished?

Het Keurmerk Refurbished is een erkend kwaliteitslabel. Koop je een refurbished device met het keurmerk, dan weet je zeker dat je een betrouwbaar product met 2 jaar garantie koopt, bij een professioneel bedrijf waarbij refurbishen de corebusiness is. Lees alles over het keurmerk op onze Keurmerk Refurbished-pagina.

Hoelang ondersteunt Apple een iPhone?

Gemiddeld biedt Apple 5 / 6 jaar volledige iOS-ondersteuning, maar omdat de hardware van iPhones steeds krachtiger wordt, is het niet uit te sluiten dat een iPhone in de toekomst langer ondersteund wordt. In dit blogartikel vind je een overzicht met meer uitleg.

Met welke betaalmethodes kan ik betalen?

Forza biedt drie verschillende betaalmogelijkheden aan, die allemaal kosteloos zijn in gebruik: Bancontact/Mister Cash, creditcard en overboeking.

Meer veelgestelde vragen

iPhone SE refurbished kopen

De iPhone SE refurbished is een speciale smartphone van Apple, die sinds 2016 wereldwijd zeer geliefd is. Niet voor niets dat de ‘SE’ afkorting staat voor ‘Special Edition’. Het toestel heeft namelijk de inhoudelijke kracht van een iPhone 6S refurbished en het vertrouwde uiterlijk met thuisknop. Tot op heden is de iPhone SE refurbished de meest krachtige 4-inch iPhone van Apple. Hij is uiterst geschikt voor dagelijkse en eenvoudige taken, zoals internetten, e-mailen, socials bekijken etc.

Ben je van plan om een iPhone SE refurbished te kopen, maar wil je niet teveel geld opdoen? Dan hebben we bij Forza Refurbished dé oplossing voor jou: een iPhone SE refurbished! Met een iPhone SE refurbished bespaar je tot wel 60% op de aankoopprijs in vergelijking met de nieuwprijs. Daarnaast krijg je bij aankoop van een iPhone SE refurbished standaard twee jaar garantie. Dat is een jaar meer dan Apple’s standaard garantie! Hierdoor ben je niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn verzekerd van een slimme investering.


Voordelen van de iPhone SE refurbished

 • Past overal in en is daardoor gemakkelijk overal mee naar toe te nemen;
 • Dezelfde interne kracht als de iPhone 6S, maar in een compacter formaat;
 • Geschikt voor iOS 14 dankzij de 64-bit A9-processor;
 • Speel eenvoudige games op de iPhone SE refurbished;
 • Gemakkelijk om de iPhone SE refurbished met één hand te bedienen.

Nadelen van de iPhone SE refurbished

 • Geen 3D touch technologie zoals de iPhone 6S;
 • Als je een iPhone 6 bent gewend kun je dit schermformaat als klein ervaren.

Wat is een iPhone SE refurbished?

Een iPhone SE refurbished is in principe een tweedehands iPhone SE. Echter, zijn er wel behoorlijke verschillen die niet altijd waarneembaar zijn. Het grote verschil tussen beiden? Onze refurbished toestellen zijn 100% technisch in orde. Onze refurbished iPhone SE wordt namelijk op méér dan 50 punten gecontroleerd! Een technisch nazicht wordt bij ons door zowel speciale software als door techniekers uitgevoerd. Blijkt de iPhone SE refurbished een mankement te hebben? Eventuele niet marcherende onderdelen worden door ons hersteld én vervangen voor nieuwe onderdelen. Vervolgens worden de toestellen nogmaals grondig gecontroleerd, om er zeker van te zijn dat de iPhone SE refurbished weer loopt als toen hij net van fabrieksband kwam afrollen. Tot slot is de refurbished iPhone SE ook professioneel gekuist.

Waarom een iPhone SE als refurbished kopen?

 • Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de prijs van een nieuwe iPhone SE refurbished;
 • Een duurzame bijdrage aan het milieu omdat het device gerecycleerd wordt;
 • Standaard twee jaar garantie op je aankoop;
 • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd;
 • Voor ieder budget een refurbished iPhone SE dankzij de product condities;
 • Objectief gecontroleerd door speciale software en ervaren techniekers.
iPhone SE kleuren

Voor wie is de iPhone SE refurbished het meest geschikt?

Eén van de voordelen van de compactere iPhone SE refurbished is dat de smartphone gemakkelijk in je broekzak past. Ook is de refurbished iPhone SE makkelijk te bedienen met één hand. Dit kan erg handig zijn voor mensen die veel onderweg zijn. Het nadeel van het kleinere schermformaat? Er past minder op het scherm. Dit kan het lezen van lange teksten of het bekijken van films minder plezant maken.
Echter, is dit natuurlijk geheel persoonlijk. Er zijn juist mensen die zweren bij een klein scherm. Sommige zien dit als de ideale telefoon voor op het werk. En er zijn er ook die de leesbaarheid op een groter scherm eerder prijzen. Zie jij handzaamheid juist als een pluspunt? Dan kun je waarschijnlijk prima vooruit met het 4-inch schermformaat van de refurbished iPhone SE. Uiteraard blijft dit een hele persoonlijke keuze. Mocht je twijfelen, dan is het goed om te weten dat je altijd nog een paar weken bedenktijd hebt.

Specificaties van de iPhone SE refurbished

 • Afmetingen: 123,8 x 58,6 x 7,6 mm;
 • 4 inch retina-display met IPS-technologie (1136 x 640 pixels);
 • Opslag mogelijkheden: 16GB, 32GB of 64GB
 • Kleuren: Space Grey, Silver, Rose Gold en Gold;
 • A9-processor met 64-bits architectuur en M9-bewegingscoprocessor;
 • 2GB aan werkgeheugen;
 • 12 megapixel camera;
 • Touch ID (vingerafdrukscanner);
 • Simlockvrij los toesel.
iPhone SE zwart

Wat ontvang je bij aankoop van een iPhone SE refurbished?

Bij aankoop van een iPhone SE refurbished ontvang je standaard twee jaar garantie, de nieuwste iOS versie én gratis nieuwe laad accessoires (lightning kabel met adapter) en een sim-pin. Je kunt dan ook direct van start!

iPhone SE refurbished modellen

16GB 32GB 64GB
Refurbished iPhone SE 16GB Space Grey Refurbished iPhone SE 32GB Space Grey Refurbished iPhone SE 64GB Space Grey
iPhone SE 16GB Silver refurbished iPhone SE 32GB Silver Refurbished iPhone SE 64GB Silver Refurbished
iPhone SE Refurbished 16GB Rose Gold iPhone SE Refurbished 32GB Rose Gold iPhone SE Refurbished 64GB Rose Gold
iPhone SE Refurbished 16GB Gold iPhone SE Refurbished 32GB Gold iPhone SE Refurbished 64GB Gold