iPhone SE 2020 chip

26 September 2022 - read time
iPhone SE 2020 chip

De iPhone SE 2020 is een iPhone 8 met de hersenen en kracht van de iPhone 11. Ondanks het design en de vriendelijke prijs, is de SE 2020 dus behoorlijk krachtig en efficiënt.


A13 Bionic chip

De iPhone SE 2020 is uitgerust met de A13 Bionic chip. De chip is de opvolger van de A12 Bionic chip. De A12 is terug te vinden in de iPhone XR, iPhone XS en XS Max. De chips van Apple staan bekend om de snelheid en efficiëntie. Zo is ook het geval voor de A13 chip welke tot 30% zuiniger zou zijn dan de A12 Bionic chip. Hierdoor wordt de batterij gespaard met als gevolg dat de batterijduur langer is bij toestellen zoals de iPhone SE 2020 refurbished.

 

iPhone SE 2020 chip

  • Op het podium van het Apple-evenement op 10 september 2019 beweerde het bedrijf dat de nieuwe A13 Bionic-chip, waarop de iPhone11-serie draait, de snelste Central Processing Unit (CPU) is die ooit in een smartphone is geplaatst.
  • Het beweerde ook dat de A13 de snelste Graphics Processing Unit (GPU) in een smartphone heeft.
    Bovendien zei Apple dat de A13 Bionic de zuinigste chip is die het bedrijf ooit heeft gemaakt: hij heeft 40 procent minder stroom nodig dan de vorige chip in de Apple Bionic-serie om dezelfde taken uit te voeren.
  • Daarnaast werd beweerd dat de A13 goed is ontworpen voor "machine learning (ML)" en het draaien van neurale netwerken.
  • De camera van de SE 2020 heeft dezelfde specificaties als die van de iPhone 8, maar in combinatie met de A13-chip verandert de camera in iets dat zich kan meten met de beste telefooncamera's, en zelfs kan vergelijken met de camera van de iPhone 11. De camera heeft een breed scala aan functies, waaronder Smart HDR voor foto's, Quick Take filmen en Portrait Mode -- dit zijn indrukwekkende functies en een primeur voor een budgetvriendelijke iPhone.
iphone se 2020 a13 bioniciphone se 2020 a13 bionic

Meer intelligentie

De chip beschikt over een verbeterde vorm van kunstmatige intelligentie. Met behulp van machine learning, wordt je gedrag geanalyseerd. Door de analyse is het mogelijk om patronen te herkennen en gedrag te voorspellen.

Een voorbeeld waarin dit is toegepast is de spraakmodule Sire. Het is één van de meest voor de hand liggen functies die elke iPhone-gebruiker onmiddellijk als kunstmatige intelligentie zal beschouwen. Machine learning stuurt verschillende aspecten van Siri aan, van spraakherkenning tot pogingen van Siri om nuttige antwoorden te geven.


Ervaren iPhone-bezitters zullen ook merken dat de Foto's-app automatisch foto's sorteert in vooraf samengestelde galerijen, of je nauwkeurig foto's geeft van een vriendin die Toos heet als je haar naam invoert in het zoekveld van de app.


Telefoons bevatten al lang beeldsignaalprocessoren (ISP) om de kwaliteit van foto's digitaal en in realtime te verbeteren, maar Apple heeft dit proces in 2018 versneld door de ISP in de iPhone nauw te laten samenwerken met de Neural Engine, de onlangs toegevoegde processor van het bedrijf die zich richt op machine learning.

 

iphone se 2020 processoriphone se 2020 processor

iPhone SE 2020 A13 Bionic

·      iPhone SE 2020

·      iPhone 11

·      iPhone 11 Pro

·      iPad 2020 (9de generatie)

 

iPhone SE refurbished

Nu je meer weet over de chip van de iPhone SE 2020, ben je vast benieuwd naar meer. Wil jij ook zo’n budgetvriendelijk en handzaam toestel, met Touch ID, een snelle A13 processor én draadloos opladen? De iPhone SE 2020 is als refurbished iPhone verkrijgbaar bij Forza, waardoor je geniet van een extra scherpe prijs én 2 jaar garantie. Als je de iPhone SE refurbished op werkdagen en zondag voor 22.30 uur bestelt, heb je jouw aanwinst al de volgende werkdag in huis, inclusief nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

 

processor
← Vorige Volgende →