Screenshot iPhone SE 2020

27 September 2022 - read time
Screenshot iPhone SE 2020

Wil je een foto nemen van je beeldscherm, ofwel een schermafbeelding of screenshot? Op de iPhone SE 2020 lukt dit al met een simpele handeling.


Kom je iets interessants tegen op je iPhone, dan is het maken van een screenshot / printscreen dé manier om snel en eenvoudig je scherm vast te leggen. Of het een grappig WhatsApp-gesprek is die je razendsnel wilt delen, of iets bizars wat je op Facebook bent tegengekomen. Met de iPhone SE 2020 refurbished zal deze functie nog steeds veelvoudig worden gebruikt. Met behulp van de thuisknop en aan/uit-knop heb je binnen een handomdraai je scherm vastgelegd.

 

Screenshot iPhone SE 2020

Screenshot iPhone SE 2020

1.    Druk op de aan/uit-knop
2.    Druk gelijktijdig op de thuisknop

 

De voorvertoning verdwijnt weer naar enkele seconden. Wanneer je op deze voorvertoning van de schermafbeelding klikt, verschijnen er allerlei mogelijkheden om je screenshot te bewerken. Zo krijg je de volgende mogelijkheden:

  • Bijsnijden
  • Aantekening toevoegen
  • Delen van de printscreen

Om te delen tik je linksonder op het deel-icoon en kies je hoe je jouw printscreen wilt versturen. Zo heb je binnen no time je scherm gedeeld met vrienden, familie of collega’s op WhatsApp.

iPhone SE 2020 refurbished kopen

Nu je meer weet over het maken van een screenshot op de iPhone SE 2020, ben je vast benieuwd naar meer. Wil jij ook zo’n budgetvriendelijk en handzaam toestel, met Touch ID, een snelle A13 processor én de optie om draadloos op te laden? De iPhone SE 2020 is als refurbished iPhone verkrijgbaar bij Forza, waardoor je geniet van een extra scherpe prijs én 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Als je de iPhone SE refurbished op werkdagen en zondag voor 22.30 uur bestelt, heb je jouw aanwinst al de volgende werkdag in huis, inclusief nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

screenshot
← Vorige Volgende →