iPhone XS specs

iPhone XS specs

De iPhone XS refurbished van Apple staat bol van de technische innovaties. Nou figuurlijk dan, het beschikt nog steeds over een slank en elegant design. Een greep uit de iPhone XS eigenschappen zet dit al genoeg kracht bij. De iPhone XS heeft een 5.8 inch beeldscherm, dubbel camerasysteem, snelle A12 Bionic-chip, kraakhelder OLED-scherm, snelle Face ID-ontgrendeling, en behoorlijk wat opslagruimte.


iPhone XS specs

  • Schermformaat van 5.8
  • Gouden kleuroptie
  • Tot 512 GB opslagruimte
  • Snellere Face ID en rand-tot-rand scherm
  • A12 Bionic-chip

 

iphone xs camera

iPhone XS release

De iPhone XS is uitgekomen op 12 september 2018 en één van de vlaggenschip iPhones van Apple. In het daarna opvolgende jaar is de iPhone XS vervangen door nieuwere modellen. De twee iPhones (XS en XS Max) werden officieel stopgezet op 10 september 2019, toen Apple de nieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max-toestellen introduceerde, maar gelukkig is de iPhone XS nog wel steeds refurbished te koop bij Forza.

iPhone XS scherm

Eén van de belangrijkste iPhone XS specs is toch zeker wel het fantastische OLED beeldscherm. De iPhone XS refurbished lijkt hierin sprekend op de iPhone X refurbished. De iPhone XS heeft een uitmuntend scherp OLED-scherm en zeer hoge pixeldichtheid, met ondersteuning voor Dolby Vision, HDR 10 en Wide Color; brede kleurweergave.

 

De iPhone XS refurbished beschikt over zeer duurzaam glas, met een verbeterde krasbestendigheid.

iphone xs scherm

iPhone XS design

Bij de iPhone XS specs zul je hier misschien niet direct aan denken, maar zelfs het design beschikt over top-of-the-bill eigenschappen. Net als de iPhone X refurbished heeft de iPhone XS een roestvrijstalen frame en een glazen behuizing die draadloos opladen ondersteunt, samen met het rand-tot-rand-scherm en een TrueDepth-camerasysteem voor Face ID.

iPhone XS kleuren

Voor het eerst is er een gouden kleur, Gold, die aansluit bij de Silver en Space Grey afwerking van zijn voorganger de iPhone X. Hierdoor heeft de iPhone XS een streepje voor op de X, voor hen die graag een gouden iPhone bezitten.

iPhone XS waterdicht

De waterbestendigheid van de refurbished iPhone XS is verbeterd tot IP68 om bescherming te bieden tegen morsen en spatten. Let wel: zowel Apple als Forza Refurbished staan niet garant voor schade ontstaan door water. We raden dan ook aan om blootstelling aan water niet op te zoeken, dan wel liever te voorkomen.

iphone xs waterschade

iPhone XS processor

Binnenin is de iPhone XS uitgerust met een 7-nanometer A12 Bionic-chip die twee prestatie-kernen bevat die 15 procent sneller zijn dan de A11 en vier efficiëntie-kernen die tot 50 procent efficiënter zijn. De GPU met vier kernen in de A12 is tot 50 procent sneller dan de A11.

 

Een 8-core Neural Engine van de volgende generatie voert tot 5 biljoen bewerkingen per seconde uit voor grote verbeteringen in alle apps en functies die gebruikmaken van AR en machine learning. Kortom. dit behoort ook zeker niet tot één van de minste iPhone XS specs.

iphone xs chip

iPhone XS camera

iPhone XS en iPhone XS Max zijn voorzien van hetzelfde dubbele 12-megapixel camerasysteem dat in de iPhone X werd geïntroduceerd, maar met belangrijke upgrades. Een grotere groothoeksensor zorgt voor scherpere foto's bij weinig licht, terwijl Smart HDR foto's met meer detail mogelijk maakt.

 

Een telelens met 2x optische zoom blijft geschikt voor Portretmodus-foto's met een betere bokeh (achtergrondvervaging) en er is een Depth Control-optie waarmee je de scherptediepte kunt aanpassen. Grotere pixels, een groter dynamisch bereik en een 32% grotere sensor verbeteren ook de stabilisatie en de prestaties bij weinig licht bij het maken van video's, en de True Tone-flitser is verbeterd.

iphone xs specs

iPhone XS gewicht

Al deze iPhone XS specs moeten ook nog in een handzaam geheel worden verwerkt. Het 5.8 inch beeldscherm loopt mooi over in de strakke behuizing van de iPhone XS. Dit baanbrekende toestel oogt niet alleen premium, maar zo voelt het ook aan. Met zijn 177 gram ligt het zeer prettig in de hand. Kortom, hoe krachtig dit toestel ook is, zo licht is het qua gewicht.

  • iPhone XS gewicht: 177 gram

 

De afmetingen van de refurbished iPhone XS

  • iPhone XS breedte: 70,9 mm
  • iPhone XS hoogte: 143,6 mm
  • iPhone XS diepte: 7,7 mm

Refurbished iPhone XS kopen

Wil jij ook zo’n schoon en handzaam 5.8 inch OLED-beeldscherm, met Face ID en snelle processor én de optie om draadloos op te laden? De iPhone XS is als refurbished iPhone verkrijgbaar bij Forza, waardoor je geniet van een extra scherpe prijs én 2 jaar garantie. Als je de refurbished iPhone XS op werkdagen en zondag voor 22.30 uur bestelt, heb je jouw aanwinst al de volgende werkdag in huis, inclusief nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

specs iphone xs
← Vorige Volgende →