iPhone XS 5G

iPhone XS 5G

Het antwoord op de vraag heeft de refurbished iPhone XS 5G, is: nee. De eerste iPhone met 5G-connectiviteit is de iPhone 12, opgevolgd door de iPhone 13 en iPhone SE 2022.


4G iPhone XS

De iPhone XS refurbished heeft dan wel geen 5G, maar is uitgerust met het bekendere 4G netwerk. Totdat 5G in de BENELUX meer terrein heeft verworven, zal het 4G-netwerk nog de boventoon blijven voeren. Echter, lijkt het erop dat het nog wel even zal gaan duren. 4G op de iPhone XS, kun je dus met gemak nog jaren gebruiken. Of de iPhone XS 5G zal verkrijgen, is al wel duidelijk. Gezien de technische specificaties van de refurbished iPhone XS al geruime tijd vaststaan én gezien dit toestel niet meer wordt geproduceerd, is 5G niet aan de orde. Zoals al vastgesteld: 4G iPhone XS is nog steeds én voor nog veel langere tijd een perfecte combinatie.

iphone xs 5g

5G gebruiken met een iPhone

Een iPhone 13-model, iPhone 12-model of iPhone SE (3e generatie = 2022) werken met mobiele 5G-netwerken. Dus is de iPhone XS 5G ready? Nee, de iPhone XS kan niet worden verbonden met 5G.

Meer over 5G

Wat kan deze verbeterde versie van 4G precies? Waarin ga jij als gebruiker het verschil merken? En is het dus verstandig om al een iPhone met 5G te kopen? En is de bijpassende meerprijs voor een 5G data-abonnement het al waard? Genoeg vragen dus. We behandelen ze stap voor stap in het volgende artikel, zodat jij weet welke keuze je het beste kunt maken: Lees meer over 5G.

5g verbinding

Refurbished iPhone XS kopen

Wil jij ook een iPhone met zonder 5G, maar het vertrouwde 4G, een schoon 5.8 inch OLED-scherm, met dubbele camera en Face ID? Dan is dit je kans! Ondanks het feit dat de iPhone XS niet meer door Apple zelf wordt aangeboden, is dit baanbrekende en (nog steeds zeer) krachtige toestel nog wél als refurbished iPhone verkrijgbaar bij Forza. En dat betekent dat je tot wel 60% bespaart in de portemonnee en daarbij ook nog eens geniet van 2 jaar garantie, ook op Dual Sim én bijvoorbeeld de batterij. Mocht er dus onverwachts iets gebeuren dan staan we voor je klaar. Als je de iPhone XS refurbished bij Forza bestelt op werkdagen en zondag voor 22.30 uur, ontvang je hem al de volgende werkdag in huis inclusief gratis nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

iphone xs 5g
← Vorige Volgende →