Waarom iPhone XS

02 Mei 2022 - read time
Waarom iPhone XS

Het is de opvolger van één van Apple’s (en wereldwijd) meest baanbrekende smartphones ter wereld, de iPhone XS. Wat maakt dit toestel zo geliefd? En waarom is de iPhone XS nog steeds een geweldige kandidaat, als je op zoek bent naar een veelzijdige premium iPhone. Je leest het hier.


iPhone XS Specs

Uitgerust met een OLED-beeldscherm, Face ID-ontgrendeling, een dubbel camerasysteem was dit toestel zijn tijd ver vooruit. Als krachtige opvolger van de iPhone X, was dit eenvoudig. De iPhone X was namelijk al baanbrekend en de gehele smartphone-markt ver vooruit. Voeg daar een nog krachtigere chip en toe en je hebt een allround krachtpatser die nog velen jaren zeer complete ondersteuning geeft.

 

  • Afmetingen: 143,6 x 70,9 x 7,7 mm
  • Gewicht: 177 g
  • Beeldscherm: 5,8 inch Super Retina OLED 1125 x 2436 pixels
  • SoC: Apple A12 Bionic
  • Geheugen: 4GB RAM
  • Opslag: 64GB, 256GB & 512GB
  • Sensoren: Face ID, versnellingsmeter, gyroscoop, nabijheid, kompas, barometer
  • Camera (voorzijde): 7 MP, f/2.2, 32mm
  • Camera (achter): 12 MP, f/1.8, 26mm (breed), 1/2.55″, 1.4µm, dubbele pixel PDAF, OIS;
  • 12 MP, f/2.4, 52 mm (telefoto), 1/3,4″, 1,0 µm, PDAF, OIS, 2x optische zoom
  • WiFi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, hotspot
  • Kleuren: Space Grey, Zilver, Goud

iphone xs chip

Vooruitstrevend in innovatie

Om te beginnen heeft de iPhone XS een zeer schoon display; dan wel een OLED-scherm, terwijl bijvoorbeeld de nieuwere iPhone 11 een LCD-beeldscherm heeft. OLED is kleurrijker en helderder dan LCD. Intern krijg je een betere CPU op de iPhone 11, maar de A12 SoC van de iPhone XS refurbished is ook geen zwakke speler. Daarbij is het goed om te weten dat de chipsets van Apple voor liggen op de CPU's die in Android-telefoons worden gebruikt.

In sommige opzichten is de iPhone XS refurbished een betere telefoon dan de iPhone 11 refurbished. Het heeft dus een beter beeldscherm, om te beginnen, en de cameracapaciteiten zijn nog steeds zeer indrukwekkend in 2020. Het ontwerp is ook vergelijkbaar, hoewel de iPhone XS draagbaarder is en een kleiner display heeft, wat voor velen een groot pluspunt is.

Waarom iPhone XS niet meer te koop

De iPhone XS wordt niet meer geproduceerd of door Apple zelf aangeboden.

Ieder jaar brengt Apple nieuwe iPhone-modellen uit. Vaak met een nóg snellere processor en betere camera. Echter, de prijzen lijken ook ieder jaar te stijgen. Velen hebben de allerlaatste ultragroothoekcamera niet nodig. Hierdoor is meer dan duizend euro betalen voor het nieuwste model vaak niet meer gepast. De iPhone XS refurbished wordt dus niet meer aangeboden omdat Apple het daarna opvolging heeft gegeven met een nieuw model.

 

Gelukkig is dit toestel nog wel als refurbished iPhone verkrijgbaar bij Forza. Hierdoor kun je nog steeds over dit toestel beschikken én betaal je er ook nog eens een stuk minder voor dan toen dit toestel werd uitgebracht.

 

Refurbished iPhone XS kopen

Wil jij ook zo’n schoon en handzaam 5.8 inch OLED-beeldscherm, met Face ID en snelle processor in je bezit hebben? De iPhone XS is refurbished verkrijgbaar bij Forza, waardoor je geniet van een extra scherpe prijs én 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Als je de refurbished iPhone XS op werkdagen en zondag voor 22.30 uur bestelt, heb je jouw aanwinst al de volgende werkdag in huis, inclusief nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

waarom iphone xs
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?