iPhone X uitzetten

De iPhone X beschikt over een fraai voorkant vullend OLED-beeldscherm. Hierdoor heeft het geen thuisknop onder het scherm en ben je voor het aanzetten en uitzetten aangewezen op andere knoppen. Kortom, we vertellen je hoe een iPhone X refurbished aan- en uit te zetten.


iPhone X uitzetten

1. Houd één van de volumeknoppen en de zij-knop ingedrukt tot je de schuifknop 'Zet uit' in beeld ziet verschijnen.
2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld.
3. Om het apparaat weer in te schakelen, houd je de zij-knop (aan de rechterzijde van de iPhone) ingedrukt totdat het Apple-logo in beeld komt.

iPhone X uitzetten via instellingen-app

Het is ook mogelijk om de iPhone X refurbished uit te zetten via instellingen. Je hoeft dan niet de volumeknop en schuifknop in te houden. Dit kan handig zijn als de knoppen niet lijken te reageren (wat hopelijk nooit voorkomt). Je gaat hiervoor naar: instellingen, algemeen.

iphone x uitzetten

iPhone X aanzetten

Om de iPhone X refurbished opnieuw in te schakelen, houd je de zij-knop ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt.

Conclusie Camera iPhone X

Kortom, de camera van de iPhone X refurbished is fenomenaal. De dubbele camera zorgt ervoor dat je zowel van dichtbij als veraf de schoonste foto’s trekt en zelfs video’s in 4K schiet. Naast de geweldige lenzen is de refurbished iPhone X uitgerust met de beste ondersteunende specs en effecten. Zo is er zowel optische als digitale zoom als optische beeldstabilisatie aanwezig.

iPhone X refurbished

Bij ons vind je het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads. Zo is de iPhone X refurbished verkrijgbaar voor een schrikbarend scherpe prijs. De iPhone X ontvang je bij Forza inclusief 2 jaar garantie en gratis nieuwe laadaccessoires.