Losse iPhone 7 kopen? Kies voor een iPhone 7 van Forza Refurbished.

04 Oktober 2018 - 5 min read time
Losse iPhone 7 kopen? Kies voor een iPhone 7 van Forza Refurbished.

Zeker en vast dat je iemand uit je omgeving kent met een iPhone 7. De gsm-reeks is sinds haar introductie in 2016 bijzonder populair. Niet zo gek, want het twee jaar oude toestel beschikt over alle nodige functies van een krachtige smartphone. Toch zijn de kosten voor een gloednieuwe iPhone 7 nog erg hoog. Een abonnement kan de aanschafprijs verlichten, maar daar staan hoge maandlasten tegenover. Om voordeel te pakken kies je ervoor om een losse iPhone 7 refurbished te kopen bij Forza Refurbished.

Voordelen van een iPhone 7

Op het eerste gezicht lijken de iPhone 7 en 6S veel van elkaar weg te hebben. Dit komt omdat beide toestellen een zo goed als identieke behuizing hebben met gelijke afmetingen. Desondanks is de iPhone 7 een complete vernieuwing ten opzichte van de iPhone 6S. Welk toestel het beste bij jou past, is een persoonlijke kwestie. Nog niet zeker waarom je voor de iPhone 7 zou moeten kiezen? Dan zijn dit de redenen om je geld op te doen aan een iPhone 7.

32GB opslagruimte voor de prijs van 16GB

Vermits de updates van Apple alleen maar groter en groter worden, is er minder opslagruimte beschikbaar op je iPhone voor muziek, apps, video’s en andere bestanden. Ja, een 16GB-toestel kan prima fotootjes trekken, maar wanneer je veel video’s maakt kan het gebrek aan opslag een probleem vormen. Om dit probleem te omzeilen komt de standaarduitvoering van de iPhone 7 met 32GB geheugen. Het schone hieraan is dat de prijs in verhouding niet mee omhoog is gegaan. Dubbele opslag voor een toegankelijke prijs.

Betere batterij

Met de iPhone 7 heeft Apple afscheid genomen van de gegeerde hoofdtelefoon-ingang. Niet getreurd: een mini-jack kan nog steeds aangesloten worden, maar dat gebeurt via een adapter. Op de plaats van de aux-ingang is er ruimte vrijgekomen voor een nieuw type batterij. Met een hogere elektrische lading gaat de batterij van de iPhone 7 ruim twee uur langer mee dan de voorgaande iPhone 6S.

Wist je trouwens dat iOS, het besturingssysteem van Apple, inzicht geeft in het batterijverbruik en de maximale laadcapaciteit van het toestel? Lees hier alles over iOS.

Camera iPhone 7

Naast een krachtigere batterij heeft de iPhone 7 een sprong voorwaarts gemaakt met de kwaliteit van de camera. Door een vergrote lensopening (diafragma) laat de camera van de iPhone 7 nu meer licht door. Dit betekent dat getrokken foto’s van het toestel beter zichtbaar zullen zijn. Daarnaast is beeldstabilisatie, snelle sluitertijd en kleurenreproductie toegevoegd. Dit zorgt voor kristalhelder beeld van zowel bewegende als stilstaande mensen of objecten.

Losse iPhone 7 kopen of een toestel met abonnement?

Dat iPhones niet de goedkoopste toestellen zijn kan menig mens wel verstaan. Zeker wanneer je een toestel koopt dat nog geen jaar geleden in de markt is verschenen. Het is dan ook niet gunstig om direct het nieuwste van het nieuwste te kopen, mits je het volledige bedrag wilt opdoen. In plaats daarvan is het vele malen verstandiger om een gsm te kiezen die wél alle nodige functies bezit, maar waarvan de prijs een stuk lager ligt. Wat voor toestel het ook gaat worden, je kunt ervoor kiezen om een los toestel te kopen of een iPhone 7 met abonnement. Onderstaand lees je meer over beide mogelijkheden.

Abonnement met een iPhone 7

Veel mensen besluiten om een iPhone 7 met abonnement te nemen, wanneer ze het bedrag van het toestel niet in één keer kunnen of willen betalen. Een smartphone van duizend euro wordt verdeeld over een langere periode waarin je maandelijks een bedrag aflost. Zo hoef je niet direct een groot bedrag op te doen voor het toestel. De gsm is direct van jou, maar deze methode is relatief duur op lange termijn.

Een losse iPhone 7 kopen

Vrijwel altijd is de aanschaf van een iPhone 7 het voordeligst wanneer je in één keer het toestel koopt. Vooral op iets langere termijn zul je dit merken. Vermits er veel providers goedkope sim only-abonnementen aanbieden kun je met een losse iPhone 7 en sim-only per maand tientallen euro’s besparen.

iphone 7 plus in hand

Ons advies: voordelig een losse iPhone 7 kopen

Of je nu kiest voor een iPhone 7 als los toestel of in combinatie met een abonnement, beide methoden hebben zo hun voor- en nadelen. Het blijft natuurlijk een kwestie van een persoonlijke voorkeur. Wil je niet in één keer teveel geld op doen? Kies dan voor een iPhone 7 met abonnement. Als je op langer termijn minder wilt betalen én je maandelijkse lasten wilt verlagen, kies dan voor een iPhone 7 als los toestel.

Als je op zoek bent naar een betaalbare- én betrouwbare iPhone 7, dan hebben wij de oplossing voor jou: een refurbished iPhone 7.

Wat zijn de kosten van een iPhone 7?

De aanschaf van een iPhone 7 met 32GB geheugen kost zo’n € 529. Voor een model met meer opslag vraagt Apple € 639 Hiervoor ontvang je een 128GB-model. Beide versies komen in vier kleuren: goud, roségoud, zwart en zilver.

*Prijzen vastgesteld op 01-10-2018

Ben je bereid om dit bedrag te betalen voor een telefoon? Of houd je liever geld over, dit terwijl je niet inlevert op functies en voorzieningen? Een tweedehands iPhone 7 is financieel aantrekkelijker dan nieuw, echter ben je met tweedehands nooit zeker en vast van de hoogwaardige kwaliteit van het toestel. Sommige mankementen zijn niet direct zichtbaar met het blote oog. Denk bijvoorbeeld aan waterschade en erosie. Hier kom je in de meeste gevallen achter op het moment dat het al te laat is en de garantie is komen te vervallen.

Met een refurbished iPhone 7 voorkom je een hoop ellende én profiteer je ook nog eens van een scherpe prijs mét garantie. Je bent dus zeker en vast van een betrouwbare aankoop met refurbished.

Refurbished iPhone 7 kopen van Forza Refurbished

De nieuwprijs van een iPhone 7 is dikkels te hoog om in één keer te betalen. Refurbished is een passend alternatief, waar je weinig betaalt zónder in te leveren op kwaliteit. Een refurbished iPhone 7 van Forza Refurbished is tot wel 60% goedkoper dan een nieuwe iPhone en wordt tot in de volledigheid nagekeken, indien nodig herstelt en opgekuist. Zo ben je zeker van een toestel dat nog jaren mee zal gaan.

De voordelen van een refurbished iPhone 7 van Forza

Een refurbished iPhone 7 is voordelig, betrouwbaar en werkt precies zoals je mag verwachten van een refurbished toestel. Refurbished producten van Forza komen in drie varianten: A-, B- en C-grade. Gebruikerssporen bepalen de gradatie en bijbehorende prijs. Zo kun je al snel tientallen euro’s besparen.

Wanneer je kiest voor Forza Refurbished geniet je van de volgende voordelen:

  • Geen kredietregistratie;
  • Tot 60% besparen op Apple’s nieuwprijs;
  • Een duurzamer milieu;
  • Strenge controle door techniekers en gespecialiseerde software;
  • Standaard drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023);
  • Beschikbaar in verschillende gradaties (Zo goed als nieuw, licht gebruikt, zichtbaar gebruikt).
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?