iPhone SE vs XR: redenen om te kopen

30 September 2022 - read time
iPhone SE vs XR: redenen om te kopen

Wanneer we kijken naar de iPhone SE 2020 vs. iPhone XR, is het belangrijk om te onthouden dat dit twee heel verschillende telefoons zijn, welke zijn gericht op verschillende soorten iPhone-gebruikers. Voor wie is de compacte en met Touch ID uitgeruste refurbished iPhone SE 2020 het juiste toestel? En wie kan zijn hart beter ophalen aan de refurbished iPhone XR.


Verschillen SE 2020 en XR

DE SE 2020 en XR zijn een vergelijking waard. Ondanks de iPhones maar een jaar schelen, zijn er namelijk aardig wat verschillen op bespeuren. Zo zijn er op de volgende afwijkingen te vinden, van het ontwerp, de afmetingen, chip tot ontgrendeling van de iPhones.

 

iPhone SE 2020 vs iPhone XRiPhone SE 2020 vs iPhone XR

iPhone SE 2020 vs XR: redenen om de iPhone XR te kopen

Iedereen die een iPhone in groter formaat wil met een budget en veel tijd aan zijn toestel besteedt, komt al snel uit bij de refurbished iPhone SE 2020. De iPhone XR heeft een veel groter scherm dan de iPhone SE 2020. Waar de iPhone XR over een beeldscherm met 6.1 inch beschikt, heeft de iPhone SE 2020 refurbished een 4.7 inch beeldscherm. Dankzij het grotere formaat kan hij een veel grotere batterij herbergen.

 

  • Zo beschikt de iPhone XR over een 2942 mAh batterij,
  • waar de iPhone SE 2020 een 1821 mAh batterij heeft.

 

Dus als je het soort gebruiker bent dat veel tijd besteedt aan het bekijken van video's en het lezen van veel content, zouden we waarschijnlijk aanraden om de XR aan te schaffen. Dankzij het grotere 6.1 inch beeldscherm zorgt de XR voor de meest optimale kijkervaring.

 

iPhone SE 2020 vs iPhone XRiPhone SE 2020 vs iPhone XR

iPhone SE 2020 vs XR: redenen om de iPhone SE te kopen

Zeker, de XR heeft misschien een groter scherm en meer batterijduur, maar er zijn nog een paar factoren te noemen in deze iPhone XR vs SE-vergelijking. Ten eerste heeft de iPhone SE een iets nieuwere processor. Waar de iPhone SE 2020 beschikt over dezelfde chip als de iPhone 11 (A13 Bionic), heeft de iPhone XR de chip uit 2019, de A12 Bionic. De iPhone SE 2020 beschikt ook over betere camerasoftware wat de kwaliteit van je foto’s en video’s tegoed komt. Daarom kun je verwachten dat de iPhone SE 2020 iets sneller is in zaken als mobiel gamen en het openen van verschillende apps, en je kunt ook verwachten dat foto's iets scherper zijn en een beter dynamisch bereik hebben. Door dit dynamisch bereik heeft de iPhone SE 2020 een nóg nauwkeurigere verdeling van kleuren in het beeld.

 

iPhone SE 2020 vs iPhone XRiPhone SE 2020 vs iPhone XR

iPhone SE refurbished

Nu je meer weet over de verschillen tussen de iPhone SE 2020 en de iPhone XR, ben je vast benieuwd naar meer. Wil jij ook zo’n budgetvriendelijk en handzaam toestel, met Touch ID, een snelle A13 processor én de optie om draadloos op te laden? De iPhone SE 2020 is als refurbished iPhone verkrijgbaar bij Forza, waardoor je geniet van een extra scherpe prijs én 2 jaar garantie. Als je de iPhone SE refurbished op werkdagen en zondag voor 22.30 uur bestelt, heb je jouw aanwinst al de volgende werkdag in huis, inclusief nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

 

verschil
← Vorige Volgende →