Screenshot iPhone X

13 September 2021 - read time
Screenshot iPhone X

Als je een iPhone met thuisknop gewend bent, vraag jij je vast af hoe je een schermafbeelding maakt met een iPhone zoals de baanbrekende iPhone X. Met zo’n volledig voorkant vullend beeldscherm gaan ook nieuwe handelingen en acties gepaard. In dit artikel geven we antwoord op de vraag:


Screenshot iPhone X maken

Kom je iets interessants tegen op je iPhone, dan is het maken van een screenshot / printscreen dé manier om snel en eenvoudig je scherm vast te leggen. Of het een grappig WhatsApp-gesprek is die je razendsnel wilt delen, of iets bizars wat je op Facebook bent tegengekomen. Met de iPhone X refurbished zal deze functie nog steeds veelvoudig worden gebruikt. Op de refurbished iPhone X gaat het wel iets anders te werk.

Zo maak je een screenshot met de iPhone X refurbished.

  1. Open het scherm waarvan je een screenshot / schermafbeelding wilt maken.
  2. Druk de aan/uitknop aan de rechterkant van je iPhone in.
  3. En druk, terwijl je de aan/uitknop ook hebt ingedrukt, op de volumeknop aan de linkerkant.
  4. Je schermafbeelding wordt gemaakt. Je ziet linksonder in je scherm een kleine voorvertoning. De schermafbeelding staat opgeslagen in de app Foto’s.

De voorvertoning verdwijnt weer naar enkele seconden. Wanneer je op deze voorvertoning van de schermafbeelding klikt, verschijnen er allerlei mogelijkheden om je screenshot te bewerken. Zo krijg je de volgende mogelijkheden:

  1. Bijsnijden
  2. Aantekening toevoegen
  3. Delen van de printscreen

Om te delen tik je linksonder op het deel-icoon en kies je hoe je jouw printscreen wilt versturen. Zo heb je binnen no time je scherm gedeeld met vrienden, familie of collega’s op WhatsApp.

Conclusie: screenshot iPhone X

Ondanks het feit dat de iPhone X niet beschikt over een fysieke thuisknop onder het beeldscherm, kun je met deze smartphone nog steeds snel een screenshot maken. Druk hiervoor de aan/ uitknop aan de rechterkant – en de volumeknop aan de linkerkant – tegelijk in. Je schermafbeelding wordt gemaakt en hiervan verschijnt een kleine voorvertoning onder in het scherm.

iPhone X kopen

Een nieuwe Apple iPhone X is een erg dure uitgave. Inmiddels wordt de iPhone X ook niet meer door Apple aangeboden. Gelukkig is de iPhone X refurbished bij Forza verkrijgbaar. In vergelijking met de originele nieuwprijs bespaar je dan ook nog eens tot wel honderden euro’s!

Daarbij ontvang je bij een refurbished iPhone X drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Mocht er onverhoopt iets mankeren, dan staan onze service repair medewerkers voor je klaar. Hierdoor heb je op de korte én lange termijn een slimme investering te pakken.

Je hebt keuze uit twee kleuren: iPhone X Space Grey, of iPhone X Silver en 64GB of 256GB aan opslagruimte. Wat je ook kiest, deze jubileum-iPhone heeft een hoop in huis om nog lang zorgeloos van te genieten.

screenshot iphone x
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?