312 bomen geplant dankzij jouw aankoop bij Forza!

08 November 2023 - 2 min. read time
312 bomen geplant dankzij jouw aankoop bij Forza!

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Forza Refurbished. Onlangs was het de "Week van de Duurzaamheid", waarbij we iedereen extra bewust wilden maken van het belang van duurzaamheid en een schoner milieu. Zo beloofden we onder andere dat we bij iedere aankoop een klein bedrag zouden doneren aan Trees for All. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Dankzij jouw aankoop tijdens de Week van de Duurzaamheid worden er op dit moment 312 bomen geplant.


Hoe begon het?

Van 9 t/m 15 oktober 2023 was het de Week van de Duurzaamheid. Als bedrijf dat duurzaamheid en klimaat hoog in het vaandel heeft staan, wilden we hier graag aan deelnemen door een ludieke actie op te zetten. Daarom besloten we om tijdens de Week van de Duurzaamheid bij iedere bestelling een zakje boomzaadjes van de Anna Palownaboom toe te voegen. Zo kon iedere klant zijn/haar eigen boompje planten. Uiteraard wilden wij zelf ook niet stil blijven zitten. Daarom besloten we om bij iedere aankoop een bedrag te doneren aan Trees for All. Trees for All zet zich al bijna 25 jaar in voor het bevorderen van wereldwijde bebossing. Ze voeren boomplantprojecten uit, zowel in Nederland als in andere landen, en hebben als doel om mensen bewust te maken van de waardevolle rol die bomen spelen. 

duurzaamheid bij forza

Reforest project in Los Tuxtlas, Mexico

Het resultaat:

Tijdens de Week van de Duurzaamheid hebben we maar liefst 1556,- opgehaald. Dit geldt hebben we vervolgens gedoneerd aan Trees for All. Met dit mooie bedrag worden er op dit moment maar liefst 312 bomen geplant. 156 bomen in Overijssel en 156 bomen in Mexico. Op deze manier dragen we niet alleen bij aan het verminderen van de elektronische afvalberg, maar investeren we ook in het herstel van onze wereldwijde natuurlijke omgeving. Tot slot hebben we ook een mooi certificaat mogen ontvangen van Trees for All.

Probeer zelf de voordelen van refurbished!

Tot de dag van vandaag zijn al meer dan een miljoen klanten je voor gegaan met de aanschaf van een refurbished iPhone, -iPad, -MacBook of -Apple Watch. Probeer daarom zelf de voordelen van refurbished een draag óók bij aan een circulaire, duurzame wereld. Forza Refurbished beschikt over het keurmerk Refurbished, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare aankoop. Daarnaast krijg je ook nog eens 3 jaar garantie op je aankoop. Bekijk onze deals!

duurzaam
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?